Nera Kritis aduce în România noua apă pentru copii Disney Water, cu un design inspirat din faimoasele desene animate Disney, atât de apreciate de cei mici. Noua sticlă Disney Water e ideală atât pentru copiii cu vârste de până în 3 ani, datorită  capacului protector care controlează fluxul apei şi dimensiunilor sticlei de 0,33l, potrivită pentru mânuţele acestora, dar şi pentru copiii mai mari, aceştia fiind fascinaţi de aspectul sticlelor colorate. În plus pH-ul apei de 7,9 şi nivelul scăzut de sodiu garantează puritatea şi nivelul ridicat de calitate.

Hidratarea copiilor este o probleDisney Water 2mă pentru mulţi părinți, aceştia reuşind cu greu să-i convingă pe cei mici să bea apă în detrimentul altor variante deloc sănătoase, precum sucurile carbogazoase. De acum însă, hidratarea devine o joacă. Sticla de apă Disney Water se va transforma în cel mai bun prieten al copiilor, iar cele şapte animăluţe zâmbăreţe îi vor convinge pe micii admiratori să bea apa cristalină, îmbuteliată în Creta.

Proprietăţile unice ale apei o fac să fie ideală pentru întreaga familie, fiind o apă naturală cu duritate scăzută. Specialiştii recomandă consumul apei cu pH mai mare de 7,45 pentru a ajuta organismul să proceseze produsele pe care le consumăm. Apa Disney Water are pH-ul 7,9 şi un nivel foarte scăzut de sodiu. Una dintre cele mai importante caracteristici ale apei din munţii Cretei este absenţa nitraţilor şi a mineralelor grele, fapt ce garantează puritatea şi nivelul ridicat de calitate al apei.

Disney water 3

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *