SocialPedia 35, adică cea de-a 35-a ediţie a a evenimentului cu acelaşi nume, are drept temă „Video Content în 2022”. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților lumii digitale și are loc online, pe 22 martie 2022, de la ora 18:30.

Speakerii acestei ediții sunt: Ioana Mârzac-Sigarteu – Corporate Communication Manager, Samsung Electronics România, Millo Simulov – Regizor și Eli Neicuț – Creator de conținut.

La SocialPedia 35 se va discuta despre modul în care conținutul video va influența campaniile de marketing din acest an și se va integra în strategiile de content ale brandurilor și influencerilor. Conținutul video este cel de-al patrulea cel mai popular motiv pentru care oamenii folosesc internetul, spune raportul Digital 2022, publicat de Hootsuite.

78% dintre utilizatorii de internet urmăresc clipuri online în fiecare săptămână, în timp de 55% urmăresc content video în fiecare zi. Studiile arată că 54% dintre consumatori își doresc chiar și mai mult conținut de la brandul sau business-ul pe care îl urmăresc. 72% dintre consumatori spun că și-ar dori să descopere produse și servicii prin intermediul unui clip video. Conform Insivia, utilizatorii rețin 95% dintr-un mesaj promoțional dacă îl urmăresc într-un clip, comparativ cu 10% atunci când îl citesc.

Despre speakerii SocialPedia 35

Ioana Mârzac-Sigarteu, Corporate Communication Manager, Samsung Electronics România, și Millo Simulov, regizor, vorbesc împreună despre o serie de campanii video ale brandului Samsung. Au pregătit o prezentare de tip case study, din două perspective diferite, cea a omului de marketing și cea a regizorului și content creator-ului.

Eli Neicuț, influencer de fapte bune, aduce o perspectivă fresh asupra contentului video, atât în social media, cât și în business și în viața de zi cu zi.

Care sunt subiectele principale ale evenimentului

La SocialPedia 35, subiectele de mai jos vor fi abordate de speakerii prezentaţi:

  • Cum integrezi conținutul video în strategia de comunicare a brandului tău?
  • Cum decizi ce subiecte să abordezi atunci când faci conținut video?
  • Care sunt tendințele pentru conținutul video în 2022 și în viitor?
  • Cum faci content video eficient pentru social media, dar și pentru business?
  • Cum să vorbești mai bine în viața de zi cu zi, la ședințele video de pe Zoom sau pentru un boost de încredere?

Ce spun speakerii şi organizatorii?

Samsung creează produse destinate vizualizării și producției de conținut video divers, de la apeluri video, la conținut pentru rețelele sociale sau la filme de lungmetraj pe aplicațiile de streaming. Conținutul video este unul dintre cele mai populare formate de comunicare, dar și cel mai convingător, de care ne folosim pentru a transmite mesajele către publicul nostru.

Am realizat în ultimii ani evenimente de lansare online, am experimentat online e-commerce cu ajutorul ambasadorilor de brand, prin conținut video live, am organizat unul dintre cele mai dragi proiecte – Stream Your Dream – având ca tematică formatul video de orice fel, am conceput un manifesto pentru generația Z, care se numește All Out și care vorbește cu și despre creatorii tinerei generații, am produs sute de videouri în format orizontal sau vertical dedicate diferitor segmente de public sau zone de interes. Acum, derulăm cea mai recentă campanie legată de producția video realizată cu telefoanele noastre Galaxy S22. În concluzie, conținutul video este și va fi în continuare una dintre cele mai bune modalități de comunicare, pe care continuăm să o exploatăm,” declară Ioana Mârzac-Sigarteu, Corporate Communication Manager, Samsung Electronics România

Conținutul video este conținutul viitorului. Ne-o demonstrează cele mai noi integrări și opțiuni ale celor mai folosite rețele sociale. Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Snapchat, Pinterest, toate au introdus opțiuni noi de video pe care le prioritizează în feed-uri. Este esențial să rămânem conectați cu tot ce se întâmplă în domeniu, să știm care sunt ultimele tendințe și să învățăm zi de zi. La SocialPedia 35, invitații noștri au experiență în crearea și promovarea de conținut video și ne vor povesti care sunt trendurile în 2022 și nu numai,” declară organizatorii evenimentului.

De unde poţi achiziţiona bilete?

Înscrierile gratuite se fac aici: https://socialpedia.ro/socialpedia-35

Citeşte şi: SocialPedia 34…

Citeşte şi: SocialPedia 33…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *