Sezonul de toamnă – iarnă 2022/2023 este, probabil, unul dintre cele mai aşteptate în modă, artă, dar şi în viaţa de zi cu zi. După câţiva ani trăiţi sub semnul crizei sanitare, sărbătorile de iarnă de anul acesta sunt aşteptate cu entuziasm de oamenii de pretutindeni. La fel de aşteptate sunt, probabil, petrecerile care marchează finalul anului, reuniunile de familie şi vacanţele magice din perioada sărbătorilor. Desigur, acestea sunt şi ocaziile perfecte pentru a descoperi cele mai interesante tendinţe în modă şi pentru a ne lăsa inspiraţi de creaţiile marilor designeri.

E cool să fii relaxat!

Colecţia de toamnă – iarnă 2022/2023 de la Ralph Lauren ne arată încă o dată că e cool să fii relaxat, că hainele comode, din materiale confortabile şi uşor de purtat reprezintă, uneori, cea mai bună alegere. Indiferent de genul purtătorului, piesele Ralph Lauren sunt concepute să-i ofere acestuia senzaţia de eleganţă atemporală – de la sacourile clasice ideale pentru bărbaţi şi până la micuţele rochiţe negre create pentru doamne. Mai mult, noua colecţie pune accentul şi pe o serie de piese uşor de purtat în staţiunile sportive, ori inspirate de călărie sau de alte hobby-uri.

Umerii supradimensionaţi oferă un plus de putere!

Încă din cele mai vechi timpuri, moda a încercat să ofere oamenilor de pretutindeni mai mult. Asta înseamnă mai multă frumuseţe, dar şi mai multă putere. Colecţia de toamnă – iarnă 2022-2023 Ready-to-Wear de la Saint Laurent exemplifică cel mai bine acest lucru. Piesele propuse de celebra casă de modă includ modele cu umeri supradimensionaţi, croieli elegante, clasice, materiale cu aspecte preţios, dar şi materiale foarte fluide. Pielea şi culorile profunde sunt utilizate pentru a maximiza efectul de putere şi frumuseţea atemporală a tuturor pieselor prezentate. În plus, accesoriile sunt pur şi simplu spectaculoase!

Joaca e mai importantă decât oricând!

Uneori, cele mai celebre case de modă din lume sunt acelea care ne surprind cel mai mult. Această situaţie este foarte bine exemplificată anul acesta de CHANEL, care a ales să ne surprindă cu o serie de piese clasice, dar jucăuşe. Prezentarea CHANEL pentru sezonul de toamnă – iarnă începe cu o serie de piese în culori jucăuşe – roz, verde şi olive, care se îmbină perfect cu o serie de piese clasice, aşa cum sunt taioarele şi rochiile drepte. Colecţia include însă şi multe piese într-o cromatică întunecată, puternică, dar fiecare dintre acestea este, fără îndoială, şic.

Citeşte şi: 3 piese…

Citeşte şi: Tendinţe…

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *