Dacă ar fi să aruncăm o privire asupra trendurilor internaţionale, istoriei modei şi decadelor care ne servesc încă drept surse de inspiraţie, probabil că anii 2000 nu ar fi neapărat cea mai bună alegere. Caracterizaţi de piese din mesh sau, mai pe româneşte plasă, de topuri scurte, fuste din piele şi pantaloni slim, aceştia ne pot oferi cu lejeritate ocazia de a transforma moda în kitch. Cu toate acestea, anii 2000 au dat modei bucuria de a purta aproape orice, de a combina piese cu accente rock şi piese colorate şi cheful de a ne juca şi de a ne distra.

De aceea, astăzi vorbim despre 3 piese vestimentare de toamnă inspirate de moda anilor 2000, despre articole care sunt mult mai mult decât simple haine. Fiecare dintre ele ascunde nu doar detalii de acum peste douăzeci de ani, ci şi un pic de bucurie şi chef de joacă.

Fustă scurtă din colecţia Reserved Denim

Reserved a lansat recent o nouă colecţie vestimentară, una nu doar inspirată de moda anilor 2000, dar care şi-a şi propus să pună accent pe tot ce este confortabil și în conformitate cu tendințele. Aceasta este dedicată sezonului toamnă-iarnă 2022 şi mizează pe un feeling energic, casual, dar îndrăzneț în același timp. Parte din această colecţie este şi o fustă scurtă din denim care nu doar că are accentele metalice potrivite pentru un look rock&roll, dar are şi o croială faină. Preţul? 159.99 lei!

Rochie violet din noua colecţie toamnă – iarnă 2022 COS

De puţine ori putem spune că un brand este realmente demn de un podium internaţional şi în acelaşi timp purtabil şi accesibil. Cu toate acestea, trebuie să recunoaştem că aşa sunt piesele de la COS. Brandul a lansat recent noua colecție de toamnă- iarnă 2022, care oferă baza perfectă a garderobei de sezon. Aşadar, nu puteam vorbi despre 3 piese vestimentare de toamnă inspirate de moda anilor 2000 fără a aduce în discuţie şi o superbă rochie violet, prezentată recent de COS pe podiumul din New York.

Tricou din colecţia Leeves, lansată de Mikołaj Baginski la MODIVO

Probabil că cea mai purtată piesă vestimentară în orice sezon rămâne tricoul. Vestea bună e că două branduri poloneze emblematice de streetwear şi-au unit forţele pentru a lansa o colecție disponibilă exclusiv pe Modivo.ro: 2005, fondată de Mikołaj Barczewski, și Leeves condusă de Mikołaj Baginski. Colecţia rezultată, pe numele ei 2005 X Leeves propune inclusiv o serie de tricouri şi hanorace supradimensionate, caracteristice anilor 2000. Aşadar, dacă vorbim despre 3 piese vestimentare de toamnă inspirate de moda anilor 2000, vorbim şi despre tricoul “Good Morning”. Disponibil la preţul de 213 lei.

Citeşte şi: Haine de…

Citeşte şi: Tendinţe…

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *