După o periodă care a însemnat pentru mulţi dintre noi mai mult timp petrecut acasă, mai puţină distracţie şi încă şi mai puţine ţinute la modă, sezonul rece pare a fi mai puţin aşteptat ca oricând. Cu toate acestea, apropierea sărbătorilor de iarnă înseamnă optimism şi veselie, ceea ce garantează multe plusuri la capitolul stare de bine. Chiar dacă încă nu s-a terminat perioada dificilă a măsurilor sanitare adesea greu de îndurat, cel mai probabil sărbătorile vor fi petrecute alături de cei dragi. Asta ne dă ocazia să vorbim despre tendinţe modă în sezonul toamnă iarnă şi să ne încărcăm cu un pic de frumuseţe.

Iată trei idei în materie de modă pentru toamna lui 2021, dar şi pentru sărbătorile de iarnă şi întregul sezon rece:

Back to boots

Cizmele sunt cele mai bune prietene ale doamnelor în sezonul rece şi nu am putea vorbi despre tendinţe modă în sezonul toamnă iarnă fără să le aducem în discuţie. Ghetuţe sau botine, bocanci sau cizme de inspiraţie ecvestră, toate sunt ideale în această perioadă a anului. Vestea bună este că Deichmann are câteva propuneri drăguţe, în culori vesele. Un pic de veselie nu strică niciodată, nici măcar atunci când vorbim despre bocanci în nuanţe roz sau vanilate, ori despre cizme până la genunchi din piele întoarsă moale.

Indiferent ce alegi, e important ca botinele, cizmele şi ghetele să facă parte din garderoba ta de toamnă. Mizează pe confort, good vibes şi comoditate.

Blue jeans for blue evenings

Nu este un secret faptul că blugii sunt ideali în sezonul rece, pentru că ei oferă un plus de confort, un look uşor de adaptat la situaţii diferite şi multă originalitate, dacă sunt aleşi cu atenţie. Noua colecţie Levi’s® RED™ foloseşte clasicul denim Levi’s® și îl reinterpretează în stil modern, mai durabil și în trend. Vorbim despre o colecție care privește atât în viitor, cât și în trecut. Această reinterpretare este perfectă pentru oricine dorește să adauge în garderoba sa accente moderne, dar timeless Levi’s®.

Nu putem vorbi despre tendinţe modă în sezonul toamnă iarnă fără să accentuăm importanţa unei perechi de blugi la modă şi fără vârstă. Recomandăm piesele Levi’s® RED™ pentru raportul calitate-preţ, dar şi pentru rezistenţa lor la schimbările de trend.

Totul începe cu lenjeria!

Lenjeria comodă şi de calitate este aceea care pune în valoare o siluetă frumoasă şi creează un look impecabil. Iar dacă vorbim şi despre un sutien care să inspire senzualitate şi să ne ajute să ne simţim mai bine în pielea noastră, cu atât mai bine! Colecţia Bare Bra Infinity Flex de la Victoria’s Secret îmbină confortul unui sutien fără structură metalică, susținerea unei lenjerii modelatoare și sex appeal-ul de care ai nevoie pentru a te simți realmente bine. Toate astea în culori și mărimi diverse de care să te îndrăgostești.

Bare Bra Infinity Flex oferă un efect de lifting și fermitate indiferent ce măsură măsură porţi şi, datorită tehnologiei „gel wire”, nu va lăsa niciodată urme inestetice pe piele. Colecţia este disponibilă în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.

Citeşte şi: Noua colecţie…

Citeşte şi: 3 produse…

Fashion & Accessories

One reply to “Tendinţe modă în sezonul toamnă iarnă”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.