Celebrul brand de lenjerie intimă este recunoscut la nivel mondial atât pentru frumuseţea prezentărilor de modă, cât şi pentru senzualitatea pieselor de lenjerie intimă feminină. De la sutiene şi până la pijamale, piesele vestimentare de la Victoria’s Secret reprezintă accesorii feminine esenţiale în garderoba oricărei femei. Însă atunci când vine vorba de senzualitate, brandul nu se opreşte aici, ci îţi pune la dispoziţie şi parfumuri, spray-uri de corp şi loţiuni parfumate cu arome seducătoare. Totul, pentru a completa look-ul feminin, senzual şi pur şi simplu frumos! Printre acestea se numără şi 3 produse parfumate de la Victoria’s Secret pe care ţi le recomandăm în toamna lui 2021.

Loţiunea de corp şi de mâini parfumată

Loţiunea de corp este unul dintre cele mai importante produse pe care ar trebui să le achiziţionezi odată cu venirea sezonului rece. Iar în perioada dificilă pe care o traversăm, în care mâinile noastre sunt excesiv expuse alcoolului din dezinfectanţi şi agenţilor de spălare, dacă ai ocazia să găseşti o loţiune de corp ideală şi pentru mâini, cu atât mai bine! Victoria’s Secret îţi propune loţiunea de corp şi de mâini parfumată Lotus Desire, cu un parfum floral care te va ajuta să păstrezi vara în suflet.

Chiar dacă notele de lotus nu te atrag, printre 3 produse parfumate de la Victoria’s Secret de cumpărat toamna asta ar trebui să se numere o altă loţiune de corp. Fie că alegi varianta cu liliac, cu iasomie, ori clasicul trandafir, pielea ta îţi va mulţumi cu siguranţă.

Parfumul Very Sexy Orchid de la Victoria’s Secret

Despre Very Sexy Orchid am mai scris AICI, imediat după lansarea lui. Dacă încă nu l-ai descoperit, e bine să ştii că în ciuda lansării lui în primăvara lui 2021, Very Sexy Orchid este un parfum ideal toamna. Recomandat doamnelor care mizează pe senzualitate decadentă, acest parfum se deschide cu note de vârf de cocăze negre, citrice şi piper roz. Apoi intră în scenă rădăcina de iris și orhideea, iar santalul profund și întunecat și notele de paciuli strălucesc la baza parfumului.

Dacă doreşti o variantă doar un pic mai cuminte a acestui parfum îndrăzneţ, nu uita că şi varianta originală, Very Sexy, este una foarte senzuală.

Spray-ul de corp Exotic Lily

Puţine arome reuşesc să surprindă trecerea de la sezonul cald la cel rece, ori să facă faţă tuturor schimbărilor de temperatură şi de stil care au loc toamna. Una dintre acestea este un simplu spray de corp, dar nu orice spray de corp, ci Exotic Lily de la Victoria’s Secret. Notele de crini şi ambră fac din acest spray un adevărat capriciu de toamnă. Dacă parfumul Very Sexy Orchid este perfect pentru serile de toamnă târzie, spray-ul de corp Exotic Lily este ideal pentru dimineţile răcoroase.

Parte a colecţiei Untamed Flora de la Victoria’s Secret, spray-ul de corp este disponibil şi în alte variante seducătoare: cu iasomie, trandafiri sau floare de lotus.

Citeşte şi: 3 produse…

Beauty & Make-up

2 Replies to “3 produse parfumate de la Victoria’s Secret”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *