După un an 2021 dificil și plin de probleme, primăvara lui 2021 ne găsește pregătite de mai bine. Una dintre modalitățile prin care putem ajunge la acest mai bine este frumusețea pură, în toate formele ei. De aceea am decis să scriem despre frumusețe și să îți propunem 3 noutăți în domeniu care te vor ajuta să ai o primăvară frumoasă. Da, vorbim despre haute couture, dar și despre arome fine și piese la modă, dar la prețuri accesibile.

Haute couture: un moment de inspirație marca Dior

Pentru multe dintre noi, moda nu înseamnă doar tendințe și idei, ci și artă și frumusețe pură. Ne amintește acest lucru Maria Grazia Chiuri cu ajutorul colecției Dior Haute Couture Primăvară-Vară 2021. Noua colecție a fost inspirată de cărțile de tarot și se potrivește perfect unei perioade în care Roata Norocului, Steaua și Soarele sunt simboluri pe care ni le dorim tot mai aproape.

Fă și tu o pauză de 15 minute și pășește în lumea imaginației cu ajutorul noii colecții Dior. Te va inspira nu doar în alegerile vestimentare din această primăvară frumoasă, ci și în toate visurile de mai bine.

O nouă aromă de la Victoria’s Secret

Nu putem vorbi despre o primăvară frumoasă fără să vorbim despre noi arome seducătoare, mai ales dacă sunt lansate de Victoria’s Secret. Noul parfum Very Sexy Orchid de la Victoria’s Secret are un vibe seducător și decadent. Coacăzele negre strălucesc în notele de vârf, alături de citrice și piper roz. Inima parfumului dezvăluie note prețioase de orris și orhidee, iar santalul profund și întunecat și notele de paciuli creează o bază de o senzualitate irezistbilă.

Poți descoperi și tu noul parfum în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.

Citește și: Poezie și parfum…

Printuri cu flori, disponibile pe modivo.ro

Dacă noua colecție Dior Haute Couture Primăvară-Vară 2021 te inspiră și pe tine să alegi piese cu imprimeuri florale, ideale primăvara și în sezonul călduros, este bine să știi că ele sunt disponibile și pe modivo.ro. Rochiile midi, sacourile oversize și pantalonii cu talie înaltă sunt în continuare la mare căutare în 2021. Dacă alegi să faci cumpărăturile online, de la un magazin online similar cu cel sugerat de noi, ai mai multe avantaje: găsești produse de la mai mulți designeri, prețurile sunt mai convenabile, de obicei, iar produsele sunt la doar un click distanță de tine.

Alege și tu imprimeuri cu flori, un simbol al renașterii pentru o primăvară frumoasă din toate punctele de vedere!

Citește și: 3 piese vestimentare…

Fashion & Accessories

2 Replies to “3 noutăți care te vor ajuta să ai o primăvară frumoasă”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *