Less is more, iar o garderobă capsulă înseamnă exact asta: piese vestimentare de calitate, potrivite cu stilul tău personal, fără multe cheltuieli inutile. Dacă alegi și tu acest drum, trebuie să știi că noul sezon de toamnă iarnă 2020 – 2021 nu începe cu planuri extravagante și multe haine noi, ci cu 3 piese vestimentare de toamnă perfecte pentru o garderobă capsulă. Adică cu mai puține piese vestimentare, care să îndeplinească o singură condiție, aceea de a fi într-adevăr excepționale.

Un plus de feminitate

Să ai o garderobă capsulă nu înseamnă că toate piesele vestimentare pe care le alegi trebuie să fie monocrome, nici că trebuie să alegi doar culori primare. Hainele dintr-o astfel de garderobă ar trebui alese în așa fel încât să se asorteze cu restul și să se potrivească în primul rând cu stilul tău. O bluză feminină de la Weekend Max Mara, cu un croi și o culoare feminină, poate fi exact piesa de care ai nevoie pentru a îmbunătăți lookul tău la birou.

Bluză Weekend Max Mara – modivo.ro

În plus, această bluză îndeplinește o altă condiție necesară când vine vorba de garderoba capsulă: este atemporală și va rezista multor schimbări de trend.

Citește și: Garderoba sau colecția-capsulă…

O piesă vestimentară spectaculoasă

Orice garderobă capsulă are nevoie și de o piesă vestimentară spectaculoasă, așa cum este această fustă de piele de la Sportmax Code. Materialul îi garantează atât rezistența, cât și efectul. Croiala și culoare, în schimb, o recomandă pentru femeile care știu că stilul nu înseamnă niciodată prea mult, mai ales atunci când vorbim de ceva spectaculos. În plus, și lungimea fustei este una potrivită, mai ales dacă dorim să ne distanțăm de vulgaritatea atât de des asociată cu acest material special.

Fustă Sportmax Code – modivo.ro

Croiala și lungimea acestei fuste nu o fac doar potrivită pentru toamnă, ci și ideală în timp. Este o piesă vestimentară care va rezista schimbărilor de trend, dar și fluctuțiilor în greutate.

Citește și: Cum să utilizăm…

Un sacou colorat, ideal pentru o garderobă capsulă

Am arătat mai sus că hainele care fac parte dintr-o garderobă capsulă nu trebuie să fie terne și lipsite de culoare, ci ușor de asortat. Costumele, așa numitele power suits, sunt ideale toamna, inclusiv în variante colorate. Dacă un costum nou poate reprezenta o variantă ușor constrângătoare când vine vorba de a le asorta, un sacou colorat, prețios, este o variantă perfectă. Sacoul Escada din imagine este clasic, ușor de asortat, iar coloritul puternic îl transformă într-o piesă ideală toamna.

Sacou Escada Sport – modivo.ro

Un sacou reprezintă o variantă isteață de înlocuire a costumului clasic, pentru că este o piesă vestimentară ușor de asortat atât variantelor de fustă/pantalon, cât și unei perechi de jeans.

*Toate piesele vestimentare menționate în cadrul acestui material pot fi găsite ușor pe modivo.ro. Acest material nu a fost plătit sau sponsorizat.

Fashion & Accessories

2 Replies to “3 piese vestimentare de toamnă perfecte pentru o garderobă capsulă”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *