Casa de parfumuri Dr. Vranjes, prezentă şi la Obsentum România, a lansat o nouă aromă: Rosa Tabacco. Conform producătorului, acest nou parfum este „o compoziție olfactivă desăvârșită, prezentă pentru prima dată în toate formele specifice unei game complete de produse.” Pentru că da, noua aromă Rosa Tabacco se găseşte în mai multe forme în gama omonimă Dr. Vranjes: apă de parfum, dar şi parfum de casă, lumânare parfumată, parfum de mașină, lampă cu parfum, spray de păr, spray de corp și loțiune de corp.

Cum miroase Rosa Tabacco?

Conform producătorului, notele intense de trandafir se îmbină cu cele de ambră şi mosc și întâlnesc aroma senzuală al tutunului. Rosa Tabacco este, aşadar, „un parfum oriental floral și modern care evocă pasiunea și emoțiile unice și contrastante, născute dintr-o poveste surprinzătoare de dragoste.” În comunicatul de presă se mai precizează faptul că vorbim aici despre trandafiri de Damasc, „renumiți pentru parfumul lor sofisticat”, dar şi despre esență de tutun „obținută din frunzele plantelor din genul Nicotiana.”

Notele îndrăzneţe şi senzuale de tutun amplifică aşadar caracterul complex al parfumului şi se alătură aromei de trandafiri, pentru un plus de farmec. „Un amestec cu un caracter intens, cu nuanțe de citrice pudrate și note de tutun”, aşa este descris noul Rosa Tabacco.

În ceea ce priveşte notele, avem în vârf trandafir de Damasc, drept note de mijloc tutun și ambră, iar în bază – vanilie și mosc.

Despre compania Dr. Vranjes

Cu o istorie de 36 de ani în lumea aromelor, Paolo și Anna Maria Vranjes au fondat compania Antica Officina del Farmacista, „îmbinând astfel meticulozitatea cu educația profundă, pentru a descoperi toate substraturile care stau la baza parfumurilor.”

Se spune că Paolo Vranjes se inspiră din elemente arhitecturale, precum formele clădirilor şi ale oraşelor din Italia, pentru a da formă unor arome unice, care să poarte purtătorii în călătorii încărcate cu emoţii. „Cunoscută pentru tradiția și cultura sa în materie de parfumuri, Florența este muza parfumurilor Dr. Vranjes, spectaculoasele sticle din portofoliu fiind inspirate de Domul lui Brunelleschi,” se mai arată în comunicat.

Deşi nu am testat încă noua aromă, recunoaştem că lansarea ne bucură pentru că pare să îmbine dragostea pentru frumos atât de prezentă în Florenţa şi în alte oraşe italiene, cu note pe care deja le iubim, de trandafir şi tutun.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *