Într-o lume în care informația a devenit vitală, nevoia de a fi cât mai rapid și corect informat poate fi satisfăcută pe noul site de știri Bursadeștiri.ro. Ideea proiectului este una deja consacrată în media, dar conceptul bazat pe calitate, cantitate și varietate va atrage cu siguranță mulți cititori.

      Echipa redacției este formată doar din tineri entuziaști și foarte determinați și, de aceea, proiectul Bursadeștiri.ro va avea un viitor cel puțin interesant în media din România. Principiile de lucru care vormează valorile echipei au ca repere calitatea informației și respectul pentru cititori.

      Bursadeștiri.ro oferă celor care au curiozitatea de a intra atât pe site, cât și pe pagina de Facebook, o gamă foarte variată de informații din toate domeniile, de la politică, sport, mondenități și până la știri financiare, interne, locale sau tehnologie.

      Așadar, publicul din România are acum acces la informații de interes pe o nouă platformă de știri, iar noi avem încredere că mai tinerii noștri colegi vor demonstra că se poate face presă de calitate și în România, în ciuda tuturor obstacolelor pe care cu toții le cunoaștem.

     Noul proiect editorial va avea cu siguranță parte de succes, date diind vitalitatea și principiile cu care echipa redacțională a pornit la drum.

Citește și: SARS…

Citește și: Căderea…

News

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *