Dacă vorbim despre Revelion 2019, atunci sigur vorbim și despre frumusețe și strălucire. Se prea poate ca 2018 să ne fi lăsat urme pe chipuri și suflete, dar sigur ne dorim să începem noul an mai bine. Iar un ten strălucitor și sănătos este un imperativ atunci când vorbim despre noi începuturi. Coco Chanel spunea că nu înțelege cum unele femei ies din casa fără să se aranjeze un pic, fie măcar din politețe. Fiindcă nu se știe niciodată când urmează o întâlnire cu destinul.

Coco Chanel, la una dintre petrecerile vremii, alături de Dmitriy Pavlovich

Așa că ne-am hotărât să vorbim despre cele 5 tratamente faciale ideale pentru un ten strălucitor și sănătos. În fond, tot Coco Chanel spunea că luxul nu este opusul sărăciei, ci al vulgarității. Iar când vorbim despre tratamente faciale, despre Revelion 2019 și despre strălucire, vorbim și despre lux. Chiar dacă există variante pentru orice buget:

Terapia facială cu ventuze, un tratament de lux la preț accesibil

Terapia facială cu ventuze activează circulația sângelui la nivelul feței, ajută la detensionarea musculaturii faciale, la vindecarea imperfecțiunilor și la obținerea unui ten strălucitor. Efectele durează mult și bine, iar tenul este mai suplu, mai tânăr și radiant. O singură ședință de 30 de minute înseamnă reducerea ridurilor, tonifierea pielii și a musculaturii faciale. Tenul este astfel pregătit pentru pozele de la petrecere, dar și pentru un an nou strălucitor. Plus că vorbim și despre un preț accesibil, lucru care contează în preajma sărbătorilor mai mult decât oricând.

Hydrafacial, un tratament de curățare, exfoliere, hidratare și protecție

Tratamentul hydrafacial este ideal pentru toate persoanele care știu că strălucirea începe de la curățare și hidratare. La fel cum noi suntem expuși zi de zi stresului, și tenul nostru se luptă zilnic cu poluarea, toxinele din mediu, efectele razelor solare și ale stresului oxidativ. Aici intervine tratamentul hydrafacial, care tratează, calmează și vindecă imperfecțiunile tenului. Fie că ne dorim întinerirea tenului, tratarea diferitelor pete pigmentare, a imperfecțiunilor cauzate de acnee sau  pur și simplu reducerea ridurilor fine, hydrafacialul nu dă greș. Obținem un ten curat și sănătos, un ten strălucitor, 100% protejat.

Dermapen, despre tratarea problemelor pielii în profunzime

Dermapen reprezintă răspunsul la problemele grave ale pielii, aparent fără răspuns. Când spunem Dermapen, vorbim despre cel mai avansat dispozitiv ce utilizează ace detașabile de unică folosință pentru a reda pielii tinerețea și strălucirea. Dermapen tratează eficient cicatricile, semnele și petele solare. Indiferent dacă imperfecțiunile sunt cicatrici post acneice, post-operatorii, atrofice, riduri, pori dilatați, pete solare sau vergeturi, Dermapen este un răspuns simplu, rapid și eficient: o ședință durează 40 – 60 de minute.

Microdermabraziune, probabil cel mai cunoscut tratament facial

Când spunem microdermabraziune, vorbim despre unul dintre cele mai cunoscute și mai apreciate tratamente faciale pentru un ten strălucitor. Pentru că da, există tratamente faciale cu efecte spectaculoase la nivelul tenului! Așa cum am mai arătat aici, microdermabraziunea este un peeling mecanic al pielii cu un rol activ în stimularea colagenului, dar și în procesul de regenerare celulară. O ședință durează 30 de minute la Elskin Beauty Clinic și include: demachiere, tonifiere, microdermabraziunea propriu-zisă, hidratare, masaj facial și sfaturi pentru îngrijirea tenului acasă. Efectele? Tratarea acneei și a cicatricilor cauzate de aceasta, estomparea vizibilă a ridurilor și imperfecțiunilor tenului, a vergeturilor, rozaceei și cicatricilor post-chirurgicale și post-arsuri.

Microdermabraziune la Elskin Beauty Clinic București

Oxigenare hiperbarică sau tratamentul Madonnei

Nu putem să discutăm despre cele mai bune tratamente faciale pentru un ten strălucitor fără să menționăm și oxigenarea hiperbarică. Supranumit și “secretul vedetelor de la Hollywood”, acest tratament facial revoluționar combină două tehnologii eficiente pentru a oferi tenului tot ce e mai bun. Este vorba despre oxigenul hiperbaric, îmbinat cu aplicarea unui ser anti-aging perfect adaptat tenului clientei, pentru efecte rapide, vizibile și de lungă durată. Perfect ca mic răsfăț înainte de petrecerea de Revelion 2019, acest tratament te va face să te simți ca o adevărată vedetă.

Coco Chanel a devenit un simbol al eleganței, frumuseții și bunului gust pentru că recunoștea importanța frumuseții reale, dincolo de machiaj. Ea obișnuia să spună că “moda se schimbă, dar stilul rămâne.” Iar stilul se construiește în timp, cu grijă, respect și lux atunci când vine vorba de noi înșine. Ne putem inspira și astăzi din ideile lui Coco Chanel. Putem descoperi tratamente faciale pentru un ten strălucitor. Ne putem pune în evidență frumusețea naturală în timp ce ne construim propria stare de bine. Pentru un Revelion 2019 cu adevărat strălucitor!

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *