Astăzi ne-am propus să discutăm despre microdermabraziune și oxigenare hiperbarică: adică o nouă metodă de curățare profundă a pielii, urmată de aplicarea “secretului vedetelor”. Microdermabraziunea este un peeling mecanic eficient, iar oxigenarea hiperbarică este supranumită și tratamentul Madonnei. “Regina muzicii pop” îl utilizează de ani de zile și este cunoscută pentru frumusețea și sănătatea tenului ei. Adevărul este însă că nu doar Madonna utilizează acest tip de tratament.

Multe alte vedete de la Hollywood folosesc oxigenarea hiperbarică pentru a-și păstra tenul tânăr, frumos și sănătos, indiferent de vârsta pe care o au în buletin.

De ce apelează vedetele la microdermabraziune

Fiind un peeling mecanic al pielii, microdermabraziunea înseamnă că stratul superficial al pielii este îndepărtat, la fel și bacteriile înmulțite în piele în procesul de oxidare a sebumului. De asemenea, acest tratament are un rol activ în stimularea colagenului, dar și în procesul de regenerare celulară. Iar dacă toate aceste lucruri sună prea abstract, e important să menționăm beneficiile concrete ale microdermabraziunii, beneficii care încântă și vedetele de pretutindeni:

 • acest tratament facial are un rol puternic în tratarea acneei și în vindecarea leziunilor post acneice;
 • estompează ridurile și tratează îmbătrânirea pielii;
 • tratează hiperpigmentarea și imperfecțiunile;
 • estompează vergeturile;
 • tratează rozaceea;
 • microdermabraziunea ajută la estomparea cicatricilor post-chirurgicale și post-arsuri;
 • îndepărtează punctele negre.

De la specialiștii Elskin Beauty Clinic am aflat că microdermabraziunea este un tratament iubit de vedete și clientela salonului deopotrivă și că are puține contraindicații – singurele persoane cărora nu le este recomandată sunt cele care suferă de cuperoză. Tot ei ne-au spus că o ședință durează aproximativ 30 de minute și include:

 • demachiere și tonifiere cu produse profesionale;
 • microdermabraziunea propriu-zisă – 15-20 minute;
 • hidratare cu produse profesionale, alese în funcție de nevoile tenului;
 • masaj facial, pentru un plus de îngrijire și relaxare;
 • sfaturi profesionale de îngrijire a tenului acasă.

Microdermabraziunea poate fi efectuată indiferent de sezon, dar tenul trebuie protejat de razele nocive ale soarelui cu produse cu factor de protecție ridicat, mai ales în primele 24 ore după peeling. Realizată ca la carte, de specialiști, microdermabraziunea oferă beneficii importante la nivelul tenului și o strălucire demnă de luminile reflectoarelor.

De ce apelează vedetele la oxigenarea hiperbarică

Dacă microdermabraziunea este un tratament foarte cunoscut, oxigenarea hiperbarică este supranumită și “secretul vedetelor de la Hollywood”, fiind tratamentul preferat de celebritățile de pretutindeni. De ce preferă vedetele acest tratament? În primul rând pentru că este perfect după microdermabraziune, dar și pentru că îmbină două noi tehnologii inovatoare: oxigenul hiperbaric și serurile antiaging alese în funcție de tipul de ten. Acestea asigură efecte vizibile imediat și de lungă durată. Oxigenarea hiperbarică este supranumită “tratamentul Madonnei”.

Printre beneficiile concrete ale oxigenării hiperbarice se numără și următoarele:

 • Strălucire și elasticitate a pielii, care devine mai netedă, mai luminoasă, în timp ce ridurile fine dispar.
 • Diminuarea vizibilă a ridurilor. Dacă cele fine dispar complet, cele adânci se diminuează vizibil. Și cearcănele dispar, iar tenul devine, astfel, mai tânăr și mai strălucitor.
 • Accelerarea vindecării leziunilor acneice și a imperfecțiunilor post acneice. Oxigenarea hiperbarică este un adevărat “medicament” pentru acest tip de ten.
 • Este un tratament non invaziv, cu efecte imediate și de lungă durată, care asigură un ten de vedetă clientei și un plus de strălucire, la orice vârstă.

Oxigenarea hiperbarică este un secret ușor de descoperit și la fel de ușor de practicat de specialiști adevărați, pentru obținerea unui ten frumos și strălucitor. Iar dacă vrei și tu să aduci lumina reflectoarelor pe tenul tău, nu uita că poți să o faci în timp ce beneficiezi de relaxare maximă, dar și de oferte speciale pentru vedeta din tine.

BONUS: Elisabeta Silion, manager al Elskin Beauty Clinic București și Cluj, povestește aici mai multe și despre alte tratamente faciale și corporale preferate de români în perioada Sărbătorilor.

Beauty & Make-up

One Reply to “Despre microdermabraziune și oxigenare hiperbarică, tratamentul complet al vedetelor”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *