Gașca Zurli, celebrul proiect fenomen din România, sărbătorește Ziua Mondială a Copilului pe 1 Iunie, printr-un eveniment premieră, care face din copii și părinți parte integrată a spectacolului „Puterea Prieteniei”. În cadrul celor 2 evenimente care vor avea loc pe 1 iunie, participanții sunt invitați să vină costumați în pirați pentru a participa la o aventură interactivă și educativă, plină de peripeții. Evenimentul îi va ține cu sufletul la gură și îi va purta printr-un carusel de emoții: veselie, bucurie, recunoștință, prietenie.

Evenimentul „Puterea Prieteniei”

Mirela Retegan se alătură celor mai frumoși, colorați, visători şi năstrușnici prieteni, adică Gaşca Zurli, pentru a crea evenimentul „Puterea Prieteniei” de pe 1 iunie, care are loc la Sala Palatului. Acesta şi-a propus să demonstreze că visurile pot deveni realitate, că frumusețea și inocența copilăriei ne pot face mai buni și că, împreună, putem desena o lume mai frumoasă. „Puterea Prieteniei” prezintă aventura fantastică prin care trec Fetița Zurli, Vrăjimăturică, Mulțumesc, Bucătărașul Lulu, Truli, ghidați constant de Tanti Prezentatoarea, în identificarea adevăratelor valori care fac ca o prietenie adevărată să dăinuiască în timp: iubirea, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.

Decorurile sunt desprinse din aventurile cu pirați, iar copiii vor putea fredona cântece noi şi se vor bucura de surprize neașteptate. În plus, personajele favorite din Gașca Zurli vor transforma evenimentele de pe 1 iunie în cele mai căutate și așteptate momente al zilei copiilor.

2 reprezentaţii, 2 ocazii de distracţie

Evenimentul „Puterea Prieteniei”, care are loc la data de 1 iunie include două reprezentații, dedicate publicului larg, dar având și o componentă socială (pentru copiii cu nevoi speciale, sau cu situații financiare neprietenoase):

„Mă bucur că strângem rândurile, la Sala Palatului. Am ales locul evenimentului cu gândul la nevoile părinților și ale copiilor. Indiferent dacă plouă sau sunt 35 de grade, noi o să putem desfășura spectacolul în cele mai bune condiții. Îi invităm pe copii și pe părinți să vină costumați. În costume de pirați, pentru că asta este uniforma de la Școala Prieteniei, sau în oricare alte costume au ei acasă. Vă garantez o experiență unică și memorabilă. Luați-vă de mână copilul interior și copilul pe care îl creșteți, și haideți să ne bucurăm de ziua de 1 Iunie!”

Unde găseşti biletele la eveniment

Biletele sunt disponibile pe următorul link: entertix.ro.

Citeşte şi: Cum îngrijim…

Citeşte şi: Ce jocuri…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *