După o perioadă intensă de aşteptare, fanii lui Nicole Cherry se pot bucura în sfârşit de noul single „Nu mai consum”, o colaborare spectaculoasă cu Tata Vlad, fondatorul B.U.G. Mafia.

Despre noua piesă şi videoclipul ei

Piesa „Nu mai consum” a fost compusă de Bianca Dragomir, Ștefan Ioniță, Mario Morar, Tata Vlad și Paul Iorga, iar versurile îi aparţin Biancăi Dragomir. Producția poartă semnătura lui Ștefan Ioniță, Mario Morar și Paul Iorga.

Videoclipul de la „Nu mai consum” a fost regizat de Quba, DoP Paul Tatcu, iar producţia video aparţine Loops Production și o prezintă pe Nicole senzuală și plină de încredere în forțele proprii. Look-urile create de echipa sa de beauty întăresc această impresie şi subliniază frumuseţea artistei: Ana Cucută (make-up), George Cozma (hair) și Domnica Mărgescu și Daria Georgescu (styling).

Declaraţiile artiştilor

Nu mai consum e o piesă puternică, un dialog vijelios al unui cuplu în care ea simte că s-a dedicat în totalitate și că relația lor e de domeniul trecutului, iar el o învinovățește pentru dramă. Îi mulțumesc lui Tata Vlad că a venit cu forța și atitudinea specifică, cred că am conturat împreună o piesă de succes”, a spus Nicole Cherry.

„A fost o plăcere să particip la piesă, pentru că Nicole este una dintre cele mai bune voci din România și o artistă în cel mai adevărat sens al cuvantului. Reîntâlnirea cu Global, de asemenea, pentru că ştiu ce vor și se pare că facem lucruri bune împreună. Sper că Nu Mai Consum va fi pe placul publicului și că se va simți efortul pe care l-a făcut întreaga echipă pentru proiect,” a spus Tata Vlad.

Despre Nicole Cherry

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist top, cu show-uri memorabile.

Citeşte şi: Andrew…

Citeşte şi: SAGA…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *