Se știe că joaca dezvoltă imaginația, crește abilitățile de cooperare și sporește dexteritatea și abilitatea de a rezolva diferite probleme. De aceea, joaca este esențială pentru o dezvoltare frumoasă și armonioasă, mai ales dacă pune accent și pe învățare. Titia a decis să creeze o serie jocuri pentru copii distractive, care pun însă accent și pe noi descoperiri în domenii diferite, de la istorie, cultură generală și geografie și până la emoțiile de toate felurile. În plus, toate aceste jocuri sunt create și desenate în România, ele fiind create special pentru copiii români de către români cu copii.

Jocurile de cărți, acum reinventate

Adulții de acum și copiii de ieri știu foarte bine cât de importante au fost pentru ei jocurile de cărți precum Șeptică sau Macao, jocuri la care se nășteau noi prietenii, presărate cu distracție. Titia a adăugat acestora un strop de magie, mai multe culori decât are papagalul stacojiu și noi spubiecte interesante. Astfel, Șeptică a devenit Super Șeptică, și include informații importante despre valoarea zâmbetelor. Tabinet a devenit Super Tabinet, se joacă pe bulgări de aur și este inspirat de basme, iar Macao a devenit Super Macao și ilustrează oameni de toate vârstele.

Practic, jocurile de cărți ale copiilor de ieri au fost reinventate, cu reguli la fel de simple, dar cu noi idei și ilustrații. Totul, pentru un plus de distracție!

Citește și: Flori, fete și băieți…

Jocuri pentru copii, jocuri pentru adulți

Pentru că jocurile de astăzi formează abilitățile de mâine, Titia propune o serie de jocuri pentru copiii care includ subiecte și idei utile pentru dezvoltarea deprinderilor de mai multe feluri. Astfel, copiii pot afla mai multe despre trecerea tipului și schimbarea anotimpurilor, în Calendarul Altfel. Lumea Justiției îi va ajuta să înțeleagă fenomenul judiciar, în timp ce jucând Construiește România vor înțelege de ce țara noastră este frumoasă și specială. În plus, Zestea îi așteaptă într-o lume de altădată, cu țărani, boieri și dragoste de pământ, iar Flori, fete și băieți pune accent pe flori, dar și pe gestionarea emoțiilor.

Toate jocurile sunt ideale pentru copiii din România, iar Flori, fete și băieți îi poate ajuta chiar să-și facă prieteni noi din Mihai Eminescu, Gânditorul din Hamangia și Fata Moșului.

Citește și: De ce…

Jocurile pentru copii de la Titia sunt mai mult decât distractive, ele sunt adevărate portaluri către România viitorului, o țară plină cu copiii fericiț, cu abilități utile și interesante.

*Material realizat în colaborare cu magazinul online Titia.

Fun & Games

One reply to “Ce jocuri pentru copii să alegi în 2021? (P)”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *