Zi de zi alergăm mai mult, vrem mai mult, sperăm mai mult. Cu toate astea, se întâmplă des să ignorăm tot ce înseamnă acum, să uităm de importanţa prezentului, dar şi de cea a propriei noastre prezenţe. Symone.ro este un nou blog special, care şi-a propus să inspire fericire cititorilor şi să îi ajute să aibă mereu alături strălucirea propriului zâmbet. Mai mult, autoarea acestui proiect online, pe numele ei Simona Nicolae, a lansat recent şi o carte numai bună de dăruit oamenilor dragi – Puterea prezenţei tale.

Despre Puterea prezenţei tale

Cu ajutorul acestei cărţi, Simona încearcă să ne ajute să descoperim acea bucăţică de divin din noi toţi, dar şi să ne inspire în a dărui mai departe gânduri bune, frumuseţe şi înţelepciune. „Am înţeles învăţăturile primite de-a lungul vieţii, m-am hotărât să împărtăşesc o mică parte din ele, să le fac cadou lumii,” spune Simona. Aşa a luat naştere Puterea prezenţei tale, o carte fascinantă, care cuprinde atât mandale bune de colorat, dar şi utile în meditaţie, cât şi mantre care pot servi drept inspiraţie oricui are nevoie de un plus de bine şi de frumos.

Spre deosebire de alte lecturi care pot părea intimidante, Puterea prezenţei tale are toată simplitatea firescului şi conţine ilustraţii cu mandale, dar şi gânduri bune, menite să inspire şi să creeze alte bucurii. Poate fi un cadou minunat atât pentru oamenii dragi din jurul nostru, cât şi pentru noi înşine.

Citeşte şi: Cadouri…

Lansarea magazinului online

Odată ce a lansat această carte menită să aducă un plus de bine în viaţa citititorilor, Simona a deschis în cadrul blogului şi un nou magazin online: Buticul cu gânduri bune. Acesta cuprinde atât cadouri gata pregătite şi bune de dăruit, în categoria Dăruieşte frumosul, cât şi tricouri cu mesaje inspiraţionale, care să îi ajute pe toţi cei din jur să trimită un zâmbet Universului. Mai mult, în Buticul cu gânduri bune sunt disponibile şi Puterea prezenţei tale, dar şi o întreagă serie de aranjamente şi decoraţiuni ideale de sărbători, în categoria Sărbători fericite.

Fie că alegem să purtăm un tricou sau un hanorac cu un mesaj inspirat de gândurile noastre bune, ori să citim noua carte, Buticul cu gânduri bune este locul din care putem să începem să facem cele mai inspirate cumpărături de sărbători. În plus, preţurile sunt convenabile şi toate obiectele disponibile garantează un plus de frumos în viaţa noastră.

Primim şi dăruim cadouri!

În fiecare clipă a existenţei noastre, primim şi dăruim cadouri. De la o rază de soare care ne luminează chipul într-un moment de tristeţe şi până la o vorbă bună de încurajare la momentul potrivit, toate darurile pe care le primim ne ajută să fim mai buni, mai frumoşi şi autentici. Tocmai de aceea este extrem de important să ne amintim cât de mult contează prezenţa noastră aici şi acum, dar şi cadoul pe care îl dăm cu drag mai departe. Buticul cu gânduri bune este, cu siguranţă, locul ideal care ne poate ajuta să facem cadouri din tot sufletul.

Citeşte şi: Cristaloterapia…

Citeşte şi: Zic să nu…

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *