Părinţii sunt cei care l-au adus pe Moş Crăciun în viaţa noastră şi tot ei l-au ajutat cel mai des să ne facă cadouri frumoase şi inspirate. De aceea, odată ce înaintăm în vârstă, e nimerit să preluăm şi noi rolul moşului pentru părinţii noştri şi să le facem cele mai drăguţe cadouri. Chiar dacă nu avem la îndemână o căciulă roşie, şi nici ideea de a saluta cu “Ho-ho-ho” nu ne prea convine, sărbătorile de iarnă reprezintă momentul perfect de a le mulţumi părinţilor noştri pentru toată dragostea lor. Putem face asta uşor: alegând acele cadouri de Crăciun pentru părinţi care îi vor face să zâmbească.

Nu e lucru simplu să găsim cadouri de Crăciun pentru părinţi, mai ales dacă ţinem cont de faptul că ei se gândesc mai mereu la binele nostru, inclusiv la bunăstarea materială. Cu toate acestea, există cel puţin 5 idei utile care îi pot face să uite că “iar ai cheltuit banii pe cadouri”.

Un colaj foto amuzant

Pentru părinţii de toate vârstele, amintirile sunt cele mai frumoase şi mai preţioase lucruri din lume. De aceea, un colaj foto amuzant poate fi un cadou nimerit pentru părinţii tăi. Alege fotografii din momente cheie, din tinereţea lor nebună şi din primii tăi ani de viaţă. Mai mult, poţi adăuga şi mici glume, mesaje amuzante pe care doar voi le înţelegeţi sau chiar fotografii ale animalelor de companie, în ipostaze caraghioase. Sigur îi vei face să zâmbească!

O noapte la un hotel din oraş

Chiar dacă nu au chef de o vacanţă departe, îi poţi ajuta pe părinţii tăi să redescopere aventura… altfel. Printre ideile de cadouri de Crăciun pentru părinţi se numără şi unul cât se poate de original, adică o noapte de cazare la unul dintre cele mai faine hoteluri din oraş. Aşa, îţi vei încuraja părinţii să redescopere oraşul în care trăiesc, să-l privească cu ochi noi, de turist, şi chiar să se bucure de o cină romantică împreună.

Pulovere asortate, cu motive de Crăciun

Îţi mai aduci aminte de toate momentele jenante din copilărie, când ai tăi obişnuiau să te îmbrace în pulovere cu reni şi moşi, deşi erai deja mult prea mare pentru ele? Acum e momentul perfect pentru răzbunare, mai ales dacă ai tăi sunt genul de oameni care ştiu să aprecieze o glumă bună. Caută, aşadar, două pulovere asortate, cât mai roşii şi cât mai amuzante. Împachetează-le cu atenţie şi nu uita să le spui părinţilor tăi că abia aştepţi să-i vezi purtând cadourile de Crăciun alese “cu grijă.”

Citeşte şi: Advent Calendar…

Un set de produse din ţara preferată

Fie că ai tăi iubesc Italia, abia aşteaptă o nouă degustare a platourilor greceşti pe malul Mării Mediterane sau sunt chiar patrioţi convinşi, sigur există un loc pe care îl îndrăgesc amândoi. De aceea, din lista de cadouri de Crăciun pentru părinţi nu putea lipsi un coş mare, pregătit chiar de tine, cu produsele lor preferate din ţara lor favorită. Oprează pentru cafea, panettone, paste şi sosuri speciale, dacă alegi Italia, sau pentru măsline, specialităţi pe bază de brânză feta şi portocale confiate – dacă alegi Grecia.

Un animal de companie

Chiar dacă, în general, nu este recomandat să dăruieşti nimănui un animal de companie, regula asta nu prea se aplică atunci când vine vorba de părinţii tăi. Cu toate astea, e important să afli dacă îşi doresc un animăluţ, dacă au timpul şi dispoziţia necesară pentru a-l îngriji şi pentru a-i oferi multă dragoste. Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este da, nu-ţi rămâne decât să alegi animăluţul potrivit şi să le oferi părinţilor tăi ocazia de a creşte o nouă fiinţă iubitoare. Sfatul nostru? Nu ignora adăposturile pentru animale, unde ai putea găsi uşor un sufleţel care aşteaptă o nouă familie.

Citeşte şi: Crăciun…

Ai posibilitatea de a alege o mulţime de cadouri de Crăciun pentru părinţi care îi vor face să zâmbească şi să se simtă bine de sărbători. E important însă să îţi aminteşti că, pe lângă tradiţionalele cadouri, sărbătorile reprezintă un moment bun pentru a le aminti părinţilor tăi cât de mult îi apreciezi. Aşadar, nu uita felicitarea şi cele două cuvinte magice. Un simplu “Vă iubesc!,” de la copilul lor, este adesea cel mai potrivit şi mai preţios cadou pe care îl poţi face. Unde mai pui că nu te va costa nimic!

How to...

One reply to “Cadouri de Crăciun pentru părinţi – 5 idei utile”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *