Summer Well 2022 se anunță a fi o ediţie legendară! Festivalul capătă o nouă dimensiune care va îmbina muzica, tehnologia, arta și multe alte activităţi distractive pentru a crea un univers de experiențe noi. Summer Well 2022 va păstra toate lucrurile care sunt emblematice pentru festival, adică perioada și locația, dar va include şi multe elemente noi. Summer Well 2022 va avea loc în al doilea weekend din august, 12-14 august, la Domeniul Știrbey din Buftea.

Cum va fi Summer Well 2022

Deşi organizatorii nu îşi doresc să strice surprizele din viitor, aceştia ne-au dat totuşi câteva indicii despre viitoarea ediție de festival: multe scene, un line-up surprinzător, o scenă hip-hop mai mare și after party-uri cu nume mari ale muzicii electronice. Toate elementele ediţiei viitoare a festivalului şi-au propus să continue misiunea Summer Well începută în 2011, aceea de a prezenta publicului din România cei mai relevanți artiști ai momentului.

Arctic Monkeys, la festival

Una dintre cele mai dorite şi cerute trupe vine în sfârșit la Summer Well 2021! Arctic Monkeys reprezintă prima surpriză din line-up. Una dintre cele mai mari trupe britanice, cu peste 9 miliarde de stream-uri, vine pentru prima dată în România chiar vara viitoare. Muzică și energia lor vor invada festivalul, iar show-ul lor va intra cu siguranță în istoria Summer Well.

„Facem în fiecare an eforturi să aducem în premieră artiști importanți pe scenele festivalului. Faptul că Arctic Monkeys vor cânta anul viitor la Summer Well reprezintă un eveniment muzical major al verii viitoare și răspunsul la cerințele venite de-a lungul anilor din partea publicului nostru. În orice sondaj pe care l-am făcut în ultimii ani, Arctic Monkeys au fost mereu artiștii de pe primul loc în topul preferințelor”, declară John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

Bilete şi program

Pentru că siguranță participanților este o prioritate pentru organizatorii Summer Well 2021, aceştia se vor asigura că iau toate măsurile necesare în contextul pandemiei. Festivalul va respectă toate deciziile autorităților din perioada respectivă. Premisa deținerii unui certificat verde pentru a putea participa trebuie luată în calcul.        

Abonamentele pot fi achiziționate de pe summerwell.ro, la prețul de 375 Lei + taxe de booking pentru o perioadă limitată.

Citeşte şi: Festivalul SoNoRo…

Despre Summer Well

Summer Well este un festival Orange. Mai mult decât un festival de muzică, Summer Well este o întreagă experiență care are loc în fiecare an în al doilea weekend din august, într-o locație unică care este o adevărată casă a festivalului încă de la început, Domeniul Știrbey din Buftea.

Citeşte şi: Festivalul de Film…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.