BLACK FRIDAY este, fără îndoială, cel mai așteptat eveniment al anului în materie de shopping. Produsele FOREO sunt şi ele disponibile în cadrul acestui eveniment şi pot deveni achiziții de succes de Black Friday, dar și cadouri excepţionale de Crăciun. Mai mult, tenul strălucitor, tonifiat și sănătos este şi va fi mereu la modă, aşa că nu trebuie să ratezi ofertele din următoarele paragrafe.

Reducere la dispozitivul BEAR

BEAR este unul dintre cele mai cunoscute dispozitive de tonifiere cu microcurent şi te poate ajuta şi pe tine la capitolul remodelare facială. Mai mult, acest gadget de la FOREO este şi primul dispozitiv medical cu microcurent aprobat de FDA. Printre beneficiile utilizării acestui dispozitiv se numără atât efectele anti-îmbătrânire, cât și îmbunătățirea vizibilă a conturului feței, BEAR stimulând toți cei 69 de mușchi ai feței și gâtului. Nu în ultimul rând, este dovedit clinic că diminuează semnificativ aspectul ridurilor profunde și al liniilor fine.

BEAR este ideal pentru a-ți oferi strălucirea necesară sezonului festiv ce urmează. Ușor, rapid și fără durere, acesta este disponibil la un discount de 30%, cu ocazia Black Friday!

Reducere la gadgetul UFO

UFO este răspunsul oferit de FOREO persoanelor care îşi doresc un plus de hidratare în sezonul rece, acesta fiind echivalentul unui adevărat spa realizat în confortul propriei case. Vorbim despre un dispozitiv care îți hrănește atât tenul, cât și starea de spirit, toate cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generație – pulsații T-Sonic, terapie cu lumină LED cu spectru complet, crioterapie și termoterapie. UFO 2 este menit să creeze momente de relaxare pură, într-un mediu confortabil și personal. În plus, trebuie să ştii că folosirea măștilor în tandem cu UFO 2 îmbunătățește nivelul de hidratare a pielii cu 126% după doar 90 de secunde.

Cu ocazia Black Friday, FOREO oferă reduceri la întreaga gamă de măști pentru UFO 2. În plus, brandul suedez include și reduceri de 30% la dispozitivele UFO, UFO mini 2 și UFO mini.

Reducere la dispozitivul LUNA

Ştii deja că seria de dispozitive LUNA este aceea care a creat şi a consolidat succesul brandului FOREO de-a lungul anilor, în întreaga lume. Când vorbim despre această gamă de dispozitive dedicate frumuseţii, vorbim despre unele dintre cele mai cunoscute dispozitive de curățare a feței, care asigură simultan şi un masaj de fermitate. Gama LUNA are peri moi din silicon ce asigură o curățare delicată, dar profundă. Este dovedit clinic că acest dispozitiv elimină până la 99,5% din toxinele acumulate – murdărie, exces de sebum și celule moarte. Datorită acestei inovații în industria frumuseții, curățarea feței va deveni un adevărat ritual de self-care, fiind mai mult decât un cadou perfect pentru persoanele pe care le îndrăgești.

LUNA este unul dintre produsele iubite de celebritățile din întreaga lume, iar pentru Black Friday FOREO a pregătit o reducere de 30% la întreaga gamă de dispozitive LUNA (excepție fiind gama LUNA 4).

Descoperă şi alte surprize de la FOREO pe foreo.com și la retailerii locali precum notino.ro, xpertbeauty.ro, douglas.ro și marionnaud.ro.

Citeşte şi: FOREO Bear…

Citeşte şi: FOREO…

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *