Gama Parusan pentru femei cuprinde Șampon Stimulator și Tonic Energizant, ideale ca ajutor de susținere a buclelor rebele în sezonul rece. Produsele din gama Parusan conțin substanța activă „AnaGain™, ce are la bază extractul din lăstari de mazăre, premiată la nivel internațional pentru succesul dovedit în prevenirea căderii părului și stimularea creșterii firelor noi de păr.

img_2410

Despre Parusan am mai vorbit aici, dar am avut ocazia să testez atât șamponul, cât și tonicul și… am rămas impresionată de rezultate. Părul meu a devenit mult mai stălucitor, încă de la prima utilizare, acesta fiind efectul cel mai vizibil și mai de durată al gamei Parusan. Căderea părului a fost mult încetinită, chiar dacă nu s-a oprit complet, după o lună de utilizare a produselor. Firul de păr a căpătat o altă textură, la atingere pare îngroșat, puternic. Acesta este efectul dorit, având în vedere că sunt posesoarea unor bucle fragilizate de schimbările de culoare și de look. De asemenea, am observat că părul meu a devenit mai ușor de coafat, iar coafurile rezistă ceva mai mult, chiar dacă vremea a fost neprietenoasă: rece, umedă, cu vânt.

Cum se folosesc produsele Parusan:

Șamponul stimulator se aplică pe scalp și se lasă să acționeze asupra pielii capului timp de 2 – 3 minute, apoi se clătește cu o cantitate mare de apă. Are o textură ideală, mai groasă decât un șampon obișnuit și o aromă discretă – e o plăcere jucăușă să-l folosești.

Tonicul energizant se aplică după spălarea părului, prin masarea pielii capului. Nu se clătește, ci se lasă să se usuce, iar părul poate fi coafat în mod obișnuit. Încă de la prima utilizare a tonicului am observat o îmbunătățire a texturii părului și o creștere a reistenței coafurii.

Despre gama Parusan puteți afla mai multe aici.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *