BRD Groupe Société Générale a lansat, în parteneriat cu Mastercard, cardurile de credit Standard și Gold. Acestea încorporează cel mai complex sistem de rate din România, menit să răspundă celor mai variate nevoi de consum și marchează totodată lansarea globală a serviciului Mastercard – Plata în rate.

Noile carduri permit planuri de până la 18 rate cu dobândă zero, pentru plata în rate online sau direct în magazin, oriunde în lume, fără a fi limitat la o anumită rețea de comercianți parteneri. Posesorii de carduri au opțiunea de a plăti în rate pentru cumpărături efectuate atât în rețeaua de magazine partenere a BRD, cât și a Mastercard, respectiv după efectuarea tranzacției, prin eșalonarea costului în funcție de planul de rate preferat. Cardurile beneficiază de opţiunea „Cash în rate”, un beneficiu inovator care oferă posibilitatea de atransfera o parte din limita de credit în orice cont curent al deținătorului și rambursarea acesteia în maximum 36 de rate egale, cu dobândă. De asemenea, acestea permit cumularea totală sau parțială a plăților efectuate pe parcursul unei luni într-un plan de rate egale de până la 36 de luni.

conferinta-de-presa-brd-mastercard

Cardurile de credit BRD oferă și beneficii suplimentare:

  • Un program de reduceri în peste 500 de locații partenere, disponibil prin platforma online Extrabeneficii.brd.ro şi reduceri la comercianţii incluşi în programul MasterCard Premium.
  • O ofertă completă de asigurări.
  • Acces în saloanele VIP ale aeroporturilor din Cluj și Timișoara pentru cardurile de credit Gold.
  • Cea mai bună ofertă de refinanțare disponibilă momentan în piață, cu 36 de rate cu dobândă 0.
How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *