A fost inaugurat InnocenS Concept Store, pentru iubitorii de urban fashion și autenticitate. Calea Dorobanți 132 a devenit, astfel, mai mult decât adresa unui magazin cu haine de nișă: epicentrul unui stil de viață sub o zodie citadină.

Special create pentru cei care cred în puterea esteticului, a simplității în design și a complexității texturilor, piesele vestimentare semnate InnocenS redefinesc influențele urban industriale prin conceptul de „underground luxury”. Sub forma unei galerii de experiențe, noul spațiu propune un traseu imaginar al transformării, în care toate simțurile sunt activate. De la vizual la olfactiv, de la tactil la auditiv, alegerea unui obiect de îmbrăcăminte presupune asumarea și afirmarea propriei identități.

innocens-concept-store

Lansarea InnocenS Concept Store a marcat un moment important pe piața autohtonă: acela în care trendurile și-au pierdut argumentele în fața stilului personal, în care hainele îmbracă personalități, nu corpuri. Realizate manual, cu o incredibilă atenție pentru detalii, cusături și tăieturi curajoase, suprapuneri de materiale ce cuceresc ochii privitorului, obiectele vestimentare InnocenS sunt manifestul iubirii pentru libertate, originalitate și frumos.

Pentru ca experiența să fie completă, în seara de 28 noiembrie, vedete și personalități locale au interpretat dress code-ul „prea demonic pentru a te înălța și prea angelic pentru a coborî” purtând creațiile InnocenS la evenimentul de lansare. Acesta este susținut de: Jagermeister, Evian, IQOS, Beautik Haute Parfumerie, Luxury, High Living, In stilul meu, Social Agenda.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *