Rowenta a lansat Silence Force Multi-Cyclonic, aspiratorul care combină performanța extremă cu puterea constantă de aspirare și un nivel de silențiozitate inegalabil. Noul aspirator Rowenta te va ajuta să obții suprafețe curate într-un timp redus, cu un consum redus de energie.

garantie-extinsa-de-la-rowenta_1

Silence Force Multi-Cyclonic poate fi un ajutor de nădejde în lupta cu alergiile cauzate de particulele de praf, prin cele 3 filtre de care dispune: filtrul spumă, microfiltrul și filtrul Hepa. Datorită acestora, aerul evacuat este filtrat într-un procent de 99,98%.

Cu un design bine gândit, Silence Force Multi-Cyclonic se diferențiază de alte aspiratoare din clasa lui și prin aspectul său ergonomic. Cu soluția patentată Rowenta Ergo Confort, puterea de aspirare poate fi reglată din partea superioară a mânerului, în timp ce peria Easy Brush integrată pe mâner aspiră suprafețele delicate sau greu accesibile. Aspiratorul dispune și de sistemul de management al prafului Clean Express Ergo, pentru absorbție rapidă și eficientă a prafului.

Performante tehnologice de neegalat

Silence Force Multi-Cyclonic înregistrează o performanță ridicată de aspirare (clasa A pe suprafețe dure), fiind echipat cu un motor silențios cu putere de 750W, și un consum de energie redus cu până la 50%, în comparație cu modelele echivalente tradiționale de 2000W. În plus, capul de aspirare, tubul telescopic și mânerul acustic au fost proiectate pentru un plus de silențiozitate. În timp ce nivelul mediu al sonorului televizorului este de 70Db, Silence Force Multi-Cyclonic propagă un coeficient de poluare fonică de doar 68Db.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *