Sezonul de toamnă e ideal pentru detoxifiere și revitaminizare. Lăsăm în urmă aventurile verii și ne dorim ca iarna să ne găsească pregătite pentru începere unui nou an, cu noi gânduri, bune sau nebune. Dar toamna pune și câteva probleme: melancolii, vreme capricioasă, stresul reîntoarcerii din vacanță, urmările alimentației excesive de vară. Și nimic nu are de suferit mai mult decât părul: supus atât luptei interioare a organismului, cât și capriciilor vremii.

Noua gamă Parusan pentru femei cuprinde Șampon Stimulator și Tonic Energizant, ideale ca ajutor de susținere a buclelor rebele în acest sezon atât de neprietenos lor. Produsele din gama Parusan conțin substanța activă „AnaGain™, ce are la bază extractul din lăstari de mazăre, premiată la nivel internațional pentru succesul dovedit în prevenirea căderii părului și stimularea creșterii firelor noi de păr. Produsele se laudă și cu alte ingrediente de calitate superioară: biotina, L-arginina și vitamina E, ce asigură în mod direct aprovizionarea cu substanțe nutrive concentrate la nivelul scalpului și a rădăcinii firului de păr. Destinat părului rar și în cazul pierderii difuze a părului, Parusan – Șampon Stimulator și Tonic Energizant – acționează în 3 direcții simultan:

  • Stimulează circulația la nivelul scalpului
  • Favorizează hrănirea pielii capului cu substanțe nutritive
  • Reduce căderea părului și accelereaza faza de creștere a părului

Tratament și mod de aplicare:

PARUSAN® Șampon Stimulator

Utilizare: Se aplică pe scalp și se lasă să acționeze asupra pielii capului timp de 2 – 3 minute, apoi se clătește cu o cantitate mare de apă. Pentru utilizare zilnică.

PARUSAN® Tonic Energizant

Utilizare: Se aplică ușor, după spălarea părului, prin masarea pielii capului. Nu se clătește, se lasă să se usuce, iar părul poate fi coafat în mod obișnuit. Pentru o formulă completă, se folosește împreună cu Parusan Șampon Stimulator.

Dincolo de ingrediente, reclame și cuvintele frumoase, Parusan chiar funcționează. Iar asta conteză cel mai mult. Personal, l-am testat timp de o lună de zile, lună în care am încercat să mănânc mai sănătos, să reduc consumul de cafea (și bunătăți ciocolătoase) și să iau zilnic vitamine (ceea ce s-a dovedit a fi mai greu decât credeam). Am folosit șamponul și tonicul Parusan cu drag, datorită modului de aplicare ușor. Si am văzut mai puține fire de păr la periaj, mai multă strălucire a buclelor mele rebele și un păr cu aspect mult mai sănătos.

img_2410

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *