Îmi place să port și să ating lucruri din materiale naturale. Într-o rochie de mătase, trupul meu se simte liber, vertical. În cizme de piele, picioarele mele sunt strânse ca-n îmbrățișarea unui iubit tandru. Îmi place să ating pielea. S-o miros. Îmi place duritatea potrivită a unei cămăși de in. Păstrează altfel parfumul pielii mele. Îmi place masculinitatea naturală a inului și textura netedă a bambusului. Asprimea potrivită. Bate orice lumbersexual!

perdele-din-in-cu-dungi-verticale

Pentru casă, aleg perdele și draperii ușoare, semitransparente, din materiale naturale. Perdele pe care să-mi doresc să le ating. Care să se miște ușor, subtil, la orice briză. Să-mi atragă privirea, uneori obosită de ecranul laptopului. Să mă îmbie să mă ridic, să privesc afară, viața, haosul. Să le ating. Culorile și texturile trebuie să fie naturale, demne de parchetul de lemn și fotoliile din piele, antice, care-mi echipează deja casa. Demne de ușa atipică a livingului, care l-a făcut pe unul dintre colegii mei să remarce că m-am mutat în căsuța din povești. O casă unde să mă simt bine, atipică în mijlocul unui București haotic. O casă protejată de draperii de in sau catifea de bumbac, grele sau vaporoase, în culori potolite, calde, îmbietoare. O casă pe care s-o pot numi acasă, în acele momente în care, sătulă de haosul bătăilor neregulate, inima mea e mai puțin sălbatică. Are nevoie de odihnă. Lectură. Poate și de un pahar de licoare tare. Iar privirea mea trebuie să întâlnească acele lucruri care s-o îmbie la tihnă.

Dacă te obosesc sălbăticiunile inimii și minții și ai nevoie, ca și mine, de tihnă și căldură, optează pentru materiale naturale. Măcar acasă. Cromatique.ro are o selecție faină de perdele și draperii din materiale naturale, în culori subtile, calde. Ideale tihnei de după aventuri de tot felul și privirilor noastre, uneori prea obosite.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *