Pentru mine, cafeaua e importantă. Îmi beau cafeaua adesea on the go: momentele în care pot cu adevărat să-i apreciez aroma și tăria sunt rar. Și extrem de prețioase. Cafeaua potrivită este un moment de pauză, de respiro și de revitalizare. Ea trebuie băută în tihnă, savurată îndelung într-un loc cald, primitor. Privirile trebuie să-mi fie la fel de încântate ca și papilele, motiv pentru care o cafenea nu trebuie niciodată să arate ca o berărie sau, și mai rău, ca un birt.

Am tot cântărit motivele pentru care unele cafenele arată, totuși, ca niște berării ieftine. Înțeleg că mobilierul pentru uz horeca este prea puțin accesibil, iar bunul-gust mioritic lasă adesea de dorit, mai ales când bugetul nu este suficient pentru a-l înlocui. Totuși, există locuri unde raportul calitate-preț este ideal, locuri unde selecția include piese de mobilier cu aspect natural, care ar putea decora cu ușurință o cafenea fermecătoare. Unul dintre el, ușor de găsit cu o serie de click-uri, este EVO horeca. Probabil există si altele, asemănătoare, dar aici eu am găsit câteva piese care mi-au încântat privirile în timp ce-mi savuram cafeaua. Ce-i drept, privind prin ecranul laptopului. Oricum, selecția de mobilier horeca disponibilă cuprinde piese din lemn masiv, tapițate cu materiale naturale, uneori prețioase, în culori ce îmbină privirile la pauză, tihnă, revitalizare. Mi-au plăcut în mod special măsuțele de cafea dreptunghiulare, din lemn de fag sculptat în stil clasic. Scaunele asortate, din același tip de lemn, tapițate cu materiale imprimate modern, ar putea da o notă de originalitate și prospețime unei locații perfecte. La capitolul canapele, principalul criteriu de selecție ar trebuie să fie confortul. Canapeaua ideală este una care te îmbie la tihnă și răsfăț, una în care să dorești să-ți afunzi trupul obosit, după o plimbare urbană haotică.

evo-horeca-3

Așadar, dacă ești în cautare de mobilier horeca la un preț rezonabil, ținând totuși cont de calitatea materialelor și stil, ia în considerare sugestiile mele. Vei face mulți iubitori de cafea fericiți și vei avea o serie de clienți fidelizați atât de aroma și tăria cafelei oferite, cât și de o locație ce îi îmbie la pauză, odihnă și numerose degustări.

 

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *