Sezonul rece se apropie cu paşi repezi, însă noua colecţie Takko nu îngăduie monotoniei şi melancoliei să-ţi acapareze starea de spirit şi stilul. Culorile pastelate sunt în ton cu apariţiile tardive ale razelor de soare timide şi pot fi asortate cu uşurinţă la orice tip de ţinută.

Pantalonii de piele – una dintre piesele de rezistenţă ale acestei colecţii – te scot din anonimat şi îţi pun în valoare personalitatea. Asortează-i cu o camaşa clasică albă sau cu o bluză cu imprimeu grafic şi, cu siguranţă, toate privirile vor fi aţintite asupra ta. Încearcă să ţii pasul cu haosul oraşului şi alege bluzele şi accesoriile cu imprimeu animal print ce se încadrează perfect în paleta cromatică a zilelor de toamnă.

Colecţia este completată de clasica rochie neagră care, combinată cu un sacou sau o jachetă cambrată, îţi conferă siguranţa şi încrederea necesară pentru a depăşi cu succes o zi încărcată la birou.

Puloverele confortabile şi gecile călduroase sunt reţeta perfectă pentru plimbările lungi şi răcoroase de toamnă şi îţi oferă un aer casual relaxat.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *