Vineri, 10 Octombrie, a avut loc petrecerea aniversară From Mona with Gloss. Invitatele au fost așteptate cu multe surprize și momente speciale, printre care make-up corner-ul MAC, hairstyling corner-ul realizat alături de hairstylist-ul Raluca Mihaela Tudor și corner-ul de nail art by Marinela Ștefănescu de la Cherie Nail Styling.

„Anul acesta am vrut ca petrecerea FMWG să fie una mai elegantă și mai specială. De aceea am ales ca locație un fost palat boieresc transformat în bistro și anume Inspayer Batiștei. Mi-a făcut o deosebită plăcere să aniversez cei 4 ani de activitate alături de persoane dragi, parteneri și colaboratori, cititoare, bloggerițe și colege din presă. Petrecerea a fost una plină de surprize, invitatele fiind răsfățate la colțurile de machiaj, hairstyling și nail art, dar și cu numeroase tombole și cadouri. ” a spus Mona Croitoru, beauty blogger From Mona with Gloss.

Printre momentele speciale ale serii s-au regăsit prezentarea de modă a colecției Marionette by Georgiana Ioniță și frumosul moment de dans marca One Beat Dance Studio.

Seara a fost condimentată cu multe tombole și premii, iar momentele amuzante au fost surprinse de Joy PhotoBooth.
afis fmwg party 4 ani

Rochia purtată de Mona a fost o apariție deosebită și a fost creată special pentru acestă petrecere de atelierul One Beat Fashion astfel încât să arate ca invitația trimisă participanților.

Sponsorii și partenerii evenimentului au fost: MAC, Mineralium Dead Sea, Dove, Bourjois, Collistar, Vichy, Flormar, L’Oréal Paris, One Beat Fashion, One Beat Dance Studio, Bioderma, ORLY, Keiko Slim Spa, Club Kangoo by Diana Stirbu, MONROE make-up & hair lounge, Atelier Georgiana Ioniță, Belfiore cosmetice bio și Joy PhotoBooth.

Astfel, petrecerea FMWG a însemnat multă distracție, socializare, răsfăț și evident gloss, fiecare invitată plecând acasă cu câte unul pentru a sărbători în continuare 4 ani frumoși de blogging FMWG.

Beauty & Make-up Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *