Yves Rocher a lansat de curând o versiune mai revigorantă şi fructată a unui parfum tare drag mie, Moment de Bonheur. Noua aromă are la bază infuzia de Trandafir Centifolia din Grasse, delicată şi transparentă, evidenţiată subtil prin amprenta delicioasă, dulce-acrişoară a unei esenţe naturale de Măr dulce. Notele finale subliniază semnătura lemnoasă de Cedru din Virginia, care dezvăluie caracterul vibrant al aromei.

“Fericirea, după cum a reuşit Annick Menardo să-mi demonstreze, nu ţine de gurmand, nici de incisiv şi nici măcar de senzual. Fericirea nu este o femme fatale, după cum nu este nici o Lolita. Fericirea este simplă, uşoară şi însorită. Fericirea e acel moment în care te simţi bine în pielea ta, poate chiar în grădină, după o ploaie de vară, când trandafirii sunt încă umezi. Moment de Bonheur reuşeşte realmente să-ţi aducă un moment de fericire în suflet”, scriam la momentul lansării aromei originale.

Uneori, fericirea ia forma unui măr proaspăt, verde, parfumat şi delicios. Un măr verde într-o grădină cu trandafiri: iată o imagine irezistibilă pentru orice fiică a Evei.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *