Prof. Dr. Mencinicopschi a lansat noua sa carte ”Crezi că ştii ce bei?” în cadrul unui eveniment de presă organizat de Coreus Publishing şi găzduit de Andreea Marin, cunoscută pentru atenţia acordată stilului de viaţă sănătos.

Într-o eră în care se pune acut problema unui stil de viaţă sănătos, Dr. Menci propune o carte care învaţă omul ce, cum, cât şi când să bea, oferind informaţii esenţiale despre consumul de apă, lapte, cafea, ceai, suc sau alcool.  Aşa cum şi-a obişnuit publicul, Dr. Menci vine, de fiecare dată, cu sfaturi utile şi programe complexe, uşor de aplicat, pentru a construi un stil de viaţă sănătos, bazat atât pe o alimentaţie naturală, cât şi pe o hidratare corectă. Noua sa carte ”Crezi că ştii ce bei?” abordează ca temă principală însăşi sursa vieţii – apa.

Poziţionarea brandului Aqua Carpatica alături de acest titlu face parte din campania Testul Purităţii prin care consumatorii îşi pot înscrie rezultatele testului online pentru a completa Harta Nitraţilor din România.

Urmăreşte websiteul Dr. Menci şi pagina de Facebook Dr. Menci pentru mai mult informaţii!

Andreea Marin, dr. Menci, Jean Valvis

 

Carmen Bruma

Andreea Marin (2)

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *