Joi, 12 iunie, într-o atmosferă selectă, dominată de artă, Liviu Mihai şi Dress Up In Art au lansat, în ediţie limitată, colecţia de T-Shirts pictate manual ce poartă semnătura artistului Liviu Mihai.

Piesele colecţiei “Be Abstract” by Liviu Mihai şi Dress UP in Art sunt articole unicate pictate manual şi pot fi achiziţionate din magazinul Galeriei Galateca, Zenya showroom, Galeria Designerilor Romani, Cărtureşti ROD, dar şi direct de pe pagina de Facebook. La cerere, există şi posibilitatea de a personaliza tricoul cu grafica dorita de client.

Gazda evenimentului a fost Palatul Noblesse – Centru de Arta şi Evenimente, o locaţie nouă în Bucureşti şi totodată perfectă pentru această alegorie a simţurilor şi a artelor, transpusă într-un show artistic inedit. Toţi cei prezenţi s-au bucurat de momente speciale şi antrenante, de la dans contemporan, oferit de Simona Deaconescu, şi muzică de violoncel, până la o expoziţie de pictură realizată de artistul Liviu Mihai şi  o prezentare fashion a noii linii de tricouri şi bluze “Be Abstract”, marca “Dress up in Art”, care invită la introspecţie şi la libertate în exprimare.

Creaţiile realizate de Liviu Mihai pot fi admirate pe www.liviumihai.com.

 

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *