Orice bărbat care doreşte să-şi schimbe tunsoarea ar trebui să țină cont, dincolo de trendurile din domeniu, de structura feței, de cea a părului (dacă este creț sau drept), de stilul tău de viață și personalitatea sa. Mai important, însă, ar trebui să se asigure că are un scalp sănătos, fără mătreață.

Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog la clinica Medsana, susţine că, „indiferent de multitudinea de produse cosmetice pe care le pot folosi bărbații pentru a-și aranja părul, nimic nu arată și se simte mai bine decât un scalp curat și sănătos”.

CLEAR înțelege diferențele dintre scalpul bărbaților și cel al femeilor și oferă soluții personalizate de îngrijire a părului. Creat 100% pentru bărbați conține un complex unic de agenți antimătreață, pro-vitamine, minerale, uleiuri și ingrediente active, complex denumit BIONUTRIUM 10, ce se află în toate cele 3 variante de șampon CLEAR Men:

CLEAR 24 Fresh, recomandat pentru toate tipurile de păr. Datorită combinaţiei de ceai verde, ginseng și ingrediente active antimătreață, CLEAR 24 Fresh este soluţia ideală pentru o senzaţie de confort ce durează întreaga zi.

CLEAR Refreshing Grease cu esenţe de citrice este special creat pentru a ajuta la menținerea sub control a scalpului cu tendință de îngrășare. Îndepărtează încă de la prima utilizare excesul de sebum pentru a menține scalpul curat şi ajută la prevenirea apariţiei mătreţii.

CLEAR Cool Sport Menthol – ingredientele active ce intră în componenţa acestuia ajută la hrănirea scalpului în profunzime şi la creșterea rezistenţei naturale a pielii capului împotriva mătreţii, iar efectul răcoritor al mentei oferă prospețime 24 de ore.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *