Ca o modalitate de a îmbrățișa bazată pe frumusețea sustenabilă, Maria Nila face următorul pas către o lume mai prietenoasă prin lansarea unei noi game de îngrijire a părului în 3 pași: Eco Therapy Revive. Această nouă gamă își propune să aducă înapoi sănătatea și frumusețea părului, cu ajutorul tehnologiei de curățare micelară și a proteinelor botanice. Eco Therapy Revive este prima gamă lichidă de la Maria Nila care are o formulă complet naturală și organică, certificată de ECOCERT.

De asemenea, noua gamă are un ambalaj fabricat din plastic oceanic reciclat și, la fel ca în cazul tuturor produselor Maria Nila, totul este 100% vegan. Cu ajutorul noii game, Maria Nila vine în sprijinul tuturor pentru a face un pas către o lume mai prietenoasă.

Care sunt secretele noii game de îngrijire a părului?

Gama Eco Therapy Revive de la Maria Nila conține trei produse care funcționează ca un regim de îngrijire în 3 etape. Acest regim a fost creat special pentru a ajuta părul să-și recapete vitalitatea, mai întâi curățând-l cu TEHNICA MICELARĂ, apoi hidratând-l cu ALOE VERA și, în sfârșit, revigorându-l cu PROTEINE BOTANICE. Gama Eco Therapy Revive are un parfum proaspăt de castravete verde, nectar de piersică și pere. Toate produsele au proprietăți de protecție a culorii. Iată care sunt principalele ingrediente:

MOLECULE MICELARE – Șamponul din gama Eco Therapy Revive este formulat cu molecule micelare care pot reține eficient uleiul, grăsimile și produsele de styling reziduale din păr. Capsulele ce au acumulat murdăria pot fi clătite cu ușurință cu apă, datorită dublei solubilități a micelelor.

PROTEINE BOTANICE – Conținutul de proteine hidrolizate din kale, proteine din morcov și proteine din lămâie sporește hidratarea prin reținerea apei în structura firului de păr. Această compoziție unică va oferi părului uscat și deteriorat un aspect neted și hidratat.

EXTRACT DIN SEMINȚE DE IN – Când părul vopsit este expus la lumina soarelui, acesta începe să-și piardă culoarea din cauza radicalilor liberi. Extractul de in încapsulează radicalii liberi, fiind un ingredient ideal pentru a menține culoarea părului proaspătă și vibrantă.

Citește și: Maria Nila a lansat…

Alte avantaje ale gamei Eco Therapy Revive

Revigorează natura – Aceasta este prima gamă Maria Nila certificată de Ecocert. Certificarea garantează că produsele au o formulă naturală și organică, care a fost produsă într-un mod sustenabil, în conformitate cu biodiversitatea și utilizarea atentă a resurselor.

Revigorează oceanul – Echilibrarea climatică este o prioritate pentru MARIA NILA. Cu Eco Therapy Revive, toate sticlele sunt fabricate din plastic reciclat 100% din deșeurile oceanice. Ideea este că îngrijirea bună a părului nu trebuie produsă în detrimentul mediului înconjurător.

Ce produse fac parte din noua gamă Eco Therapy Revive de la Maria Nila?

Noua gamă de la Maria Nila conține 3 produse ideale pentru 3 pași necesari în ritualul de îngrijire a părului. Vorbim despre șampon, mască de păr și balsam.

Pasul 1: Șamponul Eco Therapy Revive este un șampon hidratant cu efect detoxifiant. Acesta este eficient, dar blând, iar compoziția sa micelară îndepărtează cu ușurința impuritățile și acumulările reziduale, fără a perturba echilibrul natural al părului. Datorită calităților nutritive ale aloe vera și ale extractului de in pentru protecția culorii, acest șampon poate fi utilizat zilnic.

Pasul 2: Masca Eco Therapy Revive este o mască-tratament care hidratează profund părul și scalpul. Proteinele botanice au un efect reparator ce vor reduce structura uscată a firului de păr, lăsând părul cu un aspect moale și mătăsos.

Pasul 3: Balsamul Eco Therapy Revive este un balsam hrănitor cu proteine botanice care restabilesc structura firului de părul și sănătatea scalpului. Datorită formulei sale ușoare, acest balsam lasă părului o senzație naturală, moale, fără să îl încarce. Extractul de in protejează și menține culoarea părului vopsit.

Citește și: 4 idei de…

Noua gamă de la Maria Nila este disponibilă în exclusivitate în magazinele Xpert Beauty și online pe www.xpertbeauty.ro.

Beauty & Make-up

One reply to “Maria Nila lansează Eco Therapy Revive (P)”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.