Dacă ianuarie este considerată a fi cea mai tristă lună din an, februarie este percepută drept luna iubirii și a stării de bine. Din dragoste pentru tine însăți la început de an, dar și pentru un plus de relaxare și stare de bine, îți prezentăm 4 idei de beauty ideale în februarie și te încurajăm să încerci noile produse dacă sunt potrivite pentru tine.

4 idei de beauty: ten tonifiat

FOREO a lansat un dispozitiv revoluționar pentru îngrijirea tenului, BEAR, care aduce fitness-ul facial la un nivel cu totul nou. Acest dispozitiv strânge și tonifiază pielea feței pentru un ten mai tânăr și conturat. BEAR include un total de cinci ritualuri disponibile pentru tenul tău. Microcurenții stimulanți tonifică pielea, în timp ce pulsațiile T-Sonic marca FOREO relaxează punctele de tensiune ale mușchilor faciali, netezind aspectul liniilor fine și al ridurilor.

FOREO BEAR este disponibil în magazinele Douglas și pe www.foreo.com.

Citește și: Descoperă FOREO…

4 idei de beauty: hrănire optimă a părului în sezonul rece

O altă noutate a începutului de an este gama True Soft de la Maria Nila, care are la baza ulei de argan pentru hrănirea și revitalzarea părului uscat și fragil. Gama conține șampon, balsam, mască hrănitoare și ulei de argan, toate produsele fiind potrivite pentru un tratament intensiv de hidratare în acest sezon rece. Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, sunt netestate pe animale, nu conțin sulf sau parabeni și sunt produse în Suedia, garantând cea mai înalta calitate, atât a ingredientelor, cât și a ambalajelor.

Produsele Maria Nila sunt disponibile în exclusivitate în magazinele Xpert Beauty și pe www.xpertbeauty.ro.

4 idei de beauty: un nou parfum

Nu putem vorbi despre beauty fără să luăm în calcul Bombshell Passion, un nou parfum de la Victoria’s Secret. Acesta reprezintă o adevărată explozie floral-gurmandă și a fost creat pentru a însoți cele mai senzuale momente din noul an, în acorduri de bujor, cassis efervescent și trandafir.

Îl găsești exclusiv în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City alături de alte produse de beauty.

4 idei de beauty: cele mai frumoase nuanțe ruj

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai frumoase nuanțe de ruj? Chiar dacă nu pretindem să știm răspunsul la această întrebare, recunoaștem că ne-a cucerit Light Up Silky Matte Lip Color din colecția Artistry Studio Shanghai Edition – Amway. Textura proaspătă și lichidă alunecă pe buze ca un luciu și oferă o acoperire intensă care se usucă și asigură un finisaj modern, mat. De lungă durată și rezistente la transfer, rujurile sunt disponibile în patru nuanțe de roșu: Cherry Red, Rose Red, Berry Red, Spice Red.

Produsele Artistry Studio™ sunt vândute exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway. Mai multe detalii pe www.amway.ro.

Citește și: Amway a lansat…

Beauty & Make-up

One reply to “4 idei de beauty ideale în februarie”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *