Am cunoscut-o pe MĂLINA prin intermediul piesei „Wall of Glass”, o melodie cu suflet şi cu o poveste impresionantă, despre care am scris AICI. La 22 de ani, MĂLINA are o carieră impresionantă, care include modelling şi muzică, dar şi o serie lungă de studii şi de pasiuni. Pe numele ei complet, Andreea-Mălina este studentă la Facultatea de Drept la UBB, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. În plus, studiază canto și a început şi lecțiile de pian. MĂLINA a început sã cânte participând la multe concursuri locale și regionale.

Cântă alături de DJ Project şi a bifat alături de ei și concertul aniversar de 20 de ani de hituri Dj Project de la Berăria H. Ca şi cum toate acestea nu ar fi fost suficiente, am aflat că MĂLINA îşi compune propriile piese şi că, la frageda vârstă de 13 ani a scris prima ei carte: „Ultimul Ceas.” Are multe realizări pe plan profesional şi în modelling, colaborând de-a lungul timpului cu branduri celebre – internaţionale şi din România. Acum, MĂLINA colaborează cu Hana Road Studios din Montreux, Elveția, alături de care a lansat „Wall of Glass”. Ne-am dorit să aflăm mai multe despre această colaborare, dar şi despre planurile MĂLINEI, o artistă completă la doar 22 de ani.

Vă invităm să descoperiţi un nou INTERVIU FLAWLESS, cu şi despre MĂLINA, o tânără artistă din România care reuşeşte să aducă bucăţi de frumos aproape de noi.

Ştiu că muzica nu este prima ta carieră, dar mai ştiu şi că o porţi în suflet. Când şi cum a apărut dragostea ta pentru muzică?

MĂLINA: Cred că de mică am cochetat cu muzica. Mereu cântam prin casă, fredonam fragmente muzicale pe care le auzeam la radio. Pe la 12 ani, părinţii mei au decis să mă înscrie la canto, iar încet-încet, aşa a început totul. Mereu am încercat să menţin ambele cariere în paralel şi mă bucur că una o susţine pe cealaltă.

Care sunt primii artişti pe care i-ai ascultat în copilărie şi ce tip de muzică şi ce artişti preferi acum?

Încă de când eram mică am preferat muzica internaţională. Mă regăseam mai mult în tendinţele de afară. Lucrurile nu s-au schimbat prea tare nici acum; în continuare ascult artişti precum Miley Cyrus, Anne-Marie, Adele, Selena Gomez, Taylor Swift.

Ai trecut de la o carieră în modelling la una în muzică. Povesteşte-mi puţin despre părţile frumoase ale meseriei de model.

Ca model, ai multă interacţiune cu camera şi cu oamenii din spatele ei, iar asta ajută super mult să te dezinhibi şi să te descoperi pe tine. Mai şi primeşti multe haine, iar ca fată asta e partea şi mai tare, adaugă MĂLINA glumind.

Cum a fost tranziţia de la modelling la muzică şi de ce ai ales să faci acest pas?

Nu cred că a fost niciodată vorba de o tranziţie. Mereu am încercat să mă focusez pe ambele domenii în mod egal. Cred eu, că de-a lungul timpului m-am descurcat destul de bine să menţin echilibrul între toate activităţile.

Piesa „Wall of Glass” a ajuns deja la peste 3.000 de vizualizări pe YouTube şi a fost bine primită de public. Cum te simţi ştiind că are succes?

Mă bucur super tare să ştiu asta, mai ales pentru că este o piesă de conştientizare, o piesă cu un mesaj puternic, care sper eu să ajungă la cât mai multă lume.

Ştiu că această piesă are o poveste specială, fiind inspirată din povestea personală a unuia dintre compozitorii săi. Poţi să-mi spui mai multe?

Într-adevăr este o poveste inspirată din viaţa reală, care vorbeşte despre pierderea memoriei survenită din pricina apariţiei bolii Alzheimer. Videoclipul are în centru relaţia tată-fiică şi încercarea acestora de a păstra această relaţie stransă, chiar şi în ciuda bolii.

Citeşte şi: MĂLINA a lansat…

Anul acesta îmi doresc să am cât mai multe proiecte şi, de ce nu, poate şi câteva colaborări cu alţi artişti.

MĂLINA

Ce urmează după „Wall of Glass” şi ce planuri ai în 2023?

Momentan am câteva piese în lucru, care sper eu să se concretizeze cât mai repede şi să reuşesc să le aduc într-o formă finală. Printre multitudinea de idei şi piese se numără şi prima mea piesă în limba română. Anul acesta îmi doresc să am cât mai multe proiecte şi, de ce nu, poate şi câteva colaborări cu alţi artişti.

Revista Flawless este una dedicată micilor vicii de zi cu zi, fie că vorbim despre cafea, ciocolată, lecturi faine sau parfumuri. Care sunt pasiunile tale şi cu ce mici capricii ţi le satisfaci?

Aş mânca la orice oră paste! Nu contează dacă îmi e foame sau nu, nu refuz niciodată o porţie de paste, de orice fel. Paradoxul e că nu sunt prea pofticioasă, nu îmi place să mănânc neapărat, dar pentru paste am o slăbiciune aparte!

Citeşte şi: Paste carbonara…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *