Magazinul FREYWILLE de pe Calea Victoriei s-a mutat la Radisson Blue Hotel din București, la 10 ani de la apariția brandului în România. Brandul de bijuterii și accesorii este cunoscut la nivel mondial datorită designului accesoriilor produse, create manual și bazate pe operele de artă ale artiștilor din sec. XIX-lea și XX. În afară de sediul său central din Viena, compania deține și o mare rețea de magazine în întreaga lume. Noul magazin deschis în incinta Radisson Blue Hotel din Capitală reprezintă, practic, o nouă casă pentru prețioasele bijuterii realizate manual în Viena.

Faimoasele colecțiile de bijuterii și accesorii FREYWILLE pot fi găsite acum într-o locație nouă, în București. Dacă magazinul din Băneasa Shopping City este deja foarte cunoscut pasionaților de frumos, Hotelul Radisson Blue reprezintă o noutate. Cu toate acestea, locația este foarte aproape de fosta adresă a FREYWILLE, magazinul de pe Calea Victoriei. Noua casă este unul dintre cele mai potrivite locuri din București pentru a încerca cele mai noi și mai frumoase colecții inspirate de Vincent Van Gogh, Claude Monet, Gustav Klimt și alți pictori și creatori de frumos.

Citește și: FREYWILLE – The Ultimate Kiss

Fiecare bijuterie FREYWILLE spune o poveste din trecut. Frumosul ni se înfățișează astfel sub un aspect atemporal, vorbind despre iubiri, emoții și frământări din trecut. Purtând aceste bijuterii suntem și noi transpuși în vechi și noi dimensiuni ale frumosului. Emailul unic este aplicat în mai multe straturi pe fiecare bijuterie și tratat termic în cuptoare la temperaturi înalte. Aproape 100 de pași diferiți sunt necesari pentru a produce designul delicat și intens colorat, fixat ulterior pe montura metalică. Aceste detalii transformă bijuteria FREYWILLE într-o poveste despre artă și artizanat. Totul, în cea mai pură formă și la cele mai înalte standarde de calitate.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *