Cunoscută mai ales pentru piesele „Lock My Hips”, „Belladonna” și „Punjabi”, Karmen este o artistă faimoasă, cu o familie și mai faimoasă. Înainte de faimă, însă, Karmen este un om frumos, care pune preț pe talent, muncă și perseverență și încearcă să păstreze echilibrul între muzică și liniște, între celebritate și familie. Am stat de vorbă cu ea pentru a afla ce înseamnă Crăciunul pentru Karmen, ce își dorește în 2021, dar și ce preferințe are în materie de muzică.

Vă invităm să o descoperiți pe Karmen într-un un nou interviu flawless despre frumusețe, talent și muzică, dar și despre Crăciun, dorințe și amintiri.

„Lock My Hips”, „Belladonna” și „Punjabi” s-au bucurat de mare succes, iar ultima a ajuns la peste 6,5 milioane de vizualizări pe YouTube. Talent, muncă și perseverență sau toate trei?

Toate trei. Consider că sunt interdependente. Degeaba ai talent, dacă nu muncești pentru visul tău, la fel cum și munca trebuie să fie constantă și mereu să te îmbunătățești.

Cât de mult te-a ajutat familia la capitolul muzică și cât de mult a contat activitatea tatălui tău în alegerea carierei în domeniu?

Când eram mică îmi doream să ajung astronaut. Mi-am descoperit talentul pentru muzică pe la 13 ani și abia apoi, în mod involuntar, tatăl meu m-a influențat să am o carieră în acest sens. Sunt mândră ca am moștenit talentul tatălui meu și, după ce mi-am dat seama că am toat elementele necesare pentru un artist, am început să fur de la el tot ce e mai bun – modestia, curajul, perseverența, încrederea.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt un om căruia îi place să se descopere și niciodată nu mă mulțumesc doar cu ceea ce am sau doar cu ceea ce știu să fac. Îmi place să încerc și să învăț lucruri noi mereu.

Karmen

Te-ai gândit vreodată să faci altceva și, dacă da, ce?

Dans sau makeup. Mereu m-am gândit ce aș fi făcut dacă nu aveam voce. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt un om căruia îi place să se descopere și niciodată nu mă mulțumesc doar cu ceea ce am sau doar cu ceea ce știu să fac. Îmi place să încerc și să învăț lucruri noi mereu.

Citește și: Bogdan Medvedi…

Ce te inspiră în materie de muzică și care sunt artiștii alături de care ți-ar plăcea să apari pe scenă?

Îmi place să explorez, îmi place tot ce sună bine, dar și ce sună neconvențional, îmi place să încerc să cunosc diferite culturi prin muzică și să înțeleg mai toate stilurile. Pentru mine, muzica e un sentiment. În România avem artiști foarte buni. Îi admir pe toți, fiecare are ceva aparte. Dacă ar fi să aleg pe cineva alături de care să apar pe scena, aceasta ar fi Beyonce.

Fiecare piesă nouă pare să aibă un sound fresh. Care sunt genurile tale muzicale preferate și pe cine asculți în timpul liber?

Îți mulțumesc frumos. Încerc ca fiecare piesă să fie cu măcar puțin mai bună decât cea precedentă, iar eu încerc prin fiecare piesă să fiu un artist din ce în ce mai bun. Nu am artiști preferați. Când eram mică eram fan Beyonce, însă acum îmi place să descopăr voci noi, mai underrated.

Dacă ar fi să alegi doar 3 piese de ascultat în perioada sărbătorilor, care ar fi acelea?

  1. Andra – Poveste de iarna
  2. Justin Bieber – Mistletoe
  3. Michael Buble – Have Yourself a Merry Little Christmas

Care sunt amintirile tale preferate din această perioadă a anului?

Mâncarea delicioasă făcută de mama și bucuria cu care îl așteptam pe Moș Crăciun alături de sora și fratele meu.

Citește și: Dariana Muntean…

Știu că soțul tău preferă să păstreze distanța de viața publică, iar aparițiile voastre ar putea fi numite discrete. Este important echilibrul?

Foarte important. Dacă nu chiar poate, cel mai. Apreciez enorm discreția pe care și-o dorește și încerc pe cât se poate să i-o ofer. Rar întâlnești oameni care să pună preț pe intimitate.

Pentru mine, Crăciunul este mereu despre familie și liniște. Cel mai important acum este să fim sănătoși cu toții.

Karmen

După o perioadă de izolare dificilă, ne apropiem de sfârșitul de an. Cum veți petrece perioada sărbătorilor și ce contează mai mult și mai mult acum?

Acasă cu familia. Pentru mine, Crăciunul este mereu despre familie și liniște. Cel mai important acum este să fim sănătoși cu toții.

Ce îți dorești să se întâmple în 2021?

Îmi doresc ca totul să revină la normal, să nu mai existe un virus printre noi care să îngreuneze mersul lucrurilor și îmi doresc foarte mult să urc din nou pe scenă.

Lifestyle & Leisure

One reply to “Karmen: Crăciunul este mereu despre familie și liniște”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.