Perioada sărbătorilor de iarnă este cunoscută pentru multe bucurii și nu mai e niciun secret faptul că majoritatea se ascund în desaga Moșului. Dincolo de cadouri, însă, această perioadă ne provoacă și la gânduri bune, la frumusețe și la gesturi făcute cu grijă și drag. Toate acestea pornesc nu din buzunar, ci din interior și încep nu cu alții, ci cu noi înșine. De aceea 7th Heaven ne provoacă la joacă și la relaxare de sărbători.

7th Heaven ne inspiră să facem cadouri istețe

Compania și-a propus să aducă pe piața românească tratamente de înfrumusețare pentru față, păr și picioare create de specialiști, pe bază de ingrediente naturale eficiente pentru fiecare tip de ten. Brandul pune accent pe diversitate și este cunoscut la nivel mondial pentru crearea unor măști faciale și tratamente cu ingrediente de inspirație tradițională, din toate colțurile lumii. Pentru a ne arăta că nu e greu să faci cadouri istețe, 7th Heaven a trimis către bloggers, influencers și jurnaliști seturi formate din opt mășți de față și de corp și o mică surpriză: un joc Twister.

Citește și: Flawless.ro…

Cadouri frumoase pentru oameni frumoși

Inspirându-se din curiozitatea și magia copilăriei, 7th Heaven ne încurajează să ne jucăm, dar și să invităm alți adulți în lumea jocului. Astfel, vom face o pauză de la stresul cotidian și ne vom relaxa folosind cele mai faine măști de față și de corp, dar și redescoperind bucuria copilăriei. Jocul ales nu contează, dar Twister ne îmbie la ce ne-a lipsit în acest 2020 dificil: apropiere, prietenie și distracție. Și cum după joacă nu poate urma decât odihnă, putem continua tratamentul de redescoperire a copilăriei prin aplicarea măștii de față preferate.

Selecția de măști de față și de corp de la 7th Heaven ne oferă mai mult decât simple momente de relaxare. În funcție de variantă, masca aleasă poate fi ideală pentru femei, dar și pentru bărbați, pentru diferite tipuri de ten, dar și pentru diferite zone ale corpului.

Citește și: Noua gamă…

Iarna, 7th Heaven ne ajută să sărbătorim Crăciunul, să ne simțim bine acasă și să redevenim copii jucându-ne!

Beauty & Make-up

One reply to “7th Heaven ne provoacă la joacă și relaxare de sărbători”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *