Revista online Flawless.ro și 7th Heaven România te provoacă și pe tine să sărbătorești un altfel de Halloween: acasă, cu măști de față cu ingrediente naturale, inspirate de tradițiile din diferite zone ale lumii. 7th Heaven este un brand cunoscut și îndrăgit deja în România, care propune măști de față și de corp cu ingrediente naturale, perfecte pentru momentele de bine alături de tine însăți. Te poți alătura și tu provocării lansate de acest brand, care a convins 10 bloggers să testeze o serie de măști faciale, dar și să experimenteze cu noi idei referitoare la petrecerea de Halloween.

Photo: Cezar Eremia, borderlineProduction

Descoperă poeziile lui Edgar Allan Poe cu măști de față întunecate

7th Heaven sărbătorește diversitatea prin crearea unor măști faciale și tratamente de inspirație tradițională, din toate colțurile lumii, toate foarte ușor de utilizat în era vitezei. Printre acestea se numără și măști faciale întunecate, cu extract de cărbune activ, zahăr brun și argilă neagră. Sunt perfecte pentru a sărbători un altfel de Halloween acasă, alături de poeziile întunecate ale lui Edgar Allan Poe.

Photo: Cezar Eremia, borderlineProduction

From childhood’s hour I have not been
As others were — I have not seen
As others saw — I could not bring
My passions from a common spring —
From the same source I have not taken
My sorrow — I could not awaken
My heart to joy at the same tone —
And all I lov’d — I lov’d alone
.

Edgar Allan Poe, Alone

Ascultă melodiile lui Tom Waits cu o mască de față Stardust

Muzica este una din armele noastre secrete într-un 2020 dificil, care ne-a provocat să ne redescoperim toleranța la singurătate. Chiar dacă nu ne putem bucura de petrecerile normale de Halloween, 7th Heaven ne provoacă la o călătorie printre stele cu ajutorul măștilor faciale peel-off Stardust. Măștile peel-off sunt mai blânde și mai eficiente decât scruburile. Acestea ajută la curățarea pielii și la minimizarea porilor dilatați, lăsând pielea netedă și catifelată. Răsfățul perfect, în timp ce tu te bucuri de melodiile întunecate ale lui Tom Waits!

Citește și: Noua gamă…

Bucură-te de un horror cu toate tipurile de măști de față 7th Heaven

Fie că vorbim despre filme clasice, precum King Kong (1933), sau despre povești moderne, precum Pet Sematary (2019), trebuie să recunoaștem că multe filme horror pun accentul pe răzbunarea naturii pentru greșelile oamenilor. De peste 30 de ani, 7th Heaven luptă împotriva testării produselor cosmetice pe animale. Toate produsele sunt acreditate cruelty free, pentru că acest brand știe că frumusețea începe din interior. Asta înseamnă dragoste și grijă pentru noi înșine, dar și pentru mediul din care facem parte. În plus, vei putea urmări filmele horror preferate, chiar de Halloween, fără teamă de răzbunarea naturii.

Citește și: Make-up…

De Halloween, 7th Heaven te ajută și pe tine să sărbătorești viața, frumusețea și diversitatea! Află mai multe AICI.

Beauty & Make-up

One Reply to “Flawless.ro x 7th Heaven: Un altfel de Halloween. Spune și tu “Nevermore” cu ajutorul unor măști de față cu ingrediente naturale”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *