Sunt puţini artişti care nu au nevoie de nicio introducere înainte de un interviu şi încă şi mai puţini artişti români uşor de recunoscut oriunde, oricum şi de aproape oricine. Cel mai bun exemplu este, cu siguranţă, INNA, o artistă care s-a născut la Mangalia cu numele Elena Alexandra Apostoleanu şi a crescut pentru a deveni un adevărat fenomen la nivel internaţional. Noi am stat de vorbă cu INNA pentru a afla cum a trăit această perioadă atât de dificilă pentru mulţi, ce a ajutat-o să aibă echilibru şi energie, dar şi ce planuri de viitor are.

Vă invităm să citiţi un nou INTERVIU FLAWLESS cu INNA, o artistă de succes care munceşte zi de zi pentru visul ei.

Photos by Ruuca

Ajungem la finalul unui an oarecum dificil, cu o criză sanitară de proporţii şi multe, multe schimbări. Cum ai resimţit tu această perioadă?

Recunosc, pot să spun că nu am fost atât de afectată în mod direct de acest an și de pandemie. Nu spun că nu sunt impresionată de ceea ce se întâmplă, de câtă suferință este în lume din cauza acestui virus, de cum avem viețile limitate. Îmi doresc să se termine odată această stare de durere și de nesiguranță care ne-a acaparat de aproape 2 ani.

Însă în ceea ce mă privește, am putut face muzică în continuare și acest lucru m-a ținut în echilibru, m-a făcut să mă simt bine și să continui să muncesc pentru visul meu. Am putut și să susțin câteva concerte, am călătorit. Foarte important: atât eu, cât și cei dragi mie sunt bine și toate aceste lucruri mă fac să mă concentrez liniștită pe ceea ce am de făcut.

A fost un an bun, cu multă muzică lansată, cu o piesă „Flashbacks” care a urcat foarte mult în topurile internaționale. Am avut colaborări cu artiști precum Alok, DJ-ul numărul 5 în lume, Sofi Tukker, acum cu Sean Paul pentru piesa „Up”. Și single-ul „Up” este extrem de bine primit de public și sunt fericită și recunoscătoare.

Tocmai am încheiat cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House, o sesiune muzicală care a durat 16 zile, în care am lucrat cu artiști și producători de la Global Records, casa mea de discuri. Ne-am distrat, am făcut și ce ne place, am avut invitați surpriză, provocări. Din cele 16 zile, au rezultat 8 episoade pe care fanii le-au putut vedea pe canalul meu de YouTube.

Citeşte şi: INNA va colabora…

Cum ţi-a afectat perioada asta muzica, proiectele, planurile de viitor şi ce îţi doreşti să se schimbe în mai bine?

Chiar a fost un an foarte bun! În afară de faptul că nu am avut atât de multe concerte cum aveam înainte, din punct de vedere muzical, am lansat foarte multă muzică, am făcut videoclipuri, proiecte speciale și colaborări cu branduri cu care rezonez.

În plus, am fost detectiv la Masked Singer pentru cel de-al doilea sezon consecutiv, am lansat și prima mea colecție de haine cu About You.

Sper ca 2022 să fie cel puțin cu tot la fel de multă energie, putere de muncă, productivitate și inspirație!

Ai lansat recent un nou single, „Up”. Care e povestea din spatele lui?

„Up” cred că este una dintre cele mai catchy piese pe care le-am lansat în ultima perioadă. Recunosc, am lansat piesa fără prea mari așteptări, dar m-am bucurat enorm să văd feedback atât de bun din partea publicului, a radiourilor și televiziunilor din mai multe țări din lume.

La două luni după ce am lansat piesa singură, am revenit cu videoclipul oficial și o colaborare extraordinară cu unul dintre cei mai iubiți artiști din lume – Sean Paul.

Citeşte şi: INNA a lansat…

Nu există zi din viața mea în care să nu ascult muzică. Este parte din ceea ce sunt!

INNA
Photo by Ruuca

Se spune că muzica ne poate ajuta să depăşim chiar şi cele mai dificile momente, fie ele personale sau generale. Pe tine cum te ajută muzica?

Nu există zi din viața mea în care să nu ascult muzică. Este parte din ceea ce sunt și, fie că sunt acasă, la studio, în mașină, la sală, ascult mereu muzică.

Fie că îmi pun un playlist super uptempo pentru a-mi da un boost de energie, fie că ascult muzică chill pentru a mă liniști, muzica este o parte esențială din viața mea.

Ce asculţi când eşti tristă şi ai nevoie de un boost de bine în viaţa ta? Dar de dragul nostalgiei?

Ascult muzică în limba spaniolă atunci când sunt tristă de multe ori. Nu aș ști să spun de ce, dar îmi face bine. De altfel, am și lansat un album în limba spaniolă compus integral de mine, „Yo”. A fost o experiență extraordinară pentru mine și a fost primit foarte bine de public, pentru că sună destul de diferit față de stilul cu care mi-am obișnuit fanii.

De dragul nostalgiei, îmi vin în minte spontan piese pe care nu le-am mai ascultat demult, le caut și le ascult. Și nu sunt un singur gen muzical, sunt pop, rock, rock alternativ.

În afară de muzică, emisiunea Masked Singer România ocupă un loc important în viaţa ta profesională. Cum ai caracteriza tu această experienţă?

Masked Singer este o experiență tare frumoasă și mă bucur că fac parte încă de la început, din primele două sezoane ale acestui show TV în România. Am redescoperit persoane din entertainmentul românesc, sportivi cu super talent, îmbrăcați în costume spectaculoase. Mă distrez alături de colegii mei din juriu, e palpitant să încerc să îmi dau seama cine e în spatele măștii și să văd că am ghicit sau că în unele cazuri, că sunt atât de departe :).

Chiar e un show dinamic și m-am bucurat de fiecare zi de filmare!

Photo by Ruuca

Pentru că tot am ajuns la capitolul profesional, trebuie să te întreb: ce planuri ai în viitorul apropiat?

Va urma lansarea albumului rezultat în urma Dance Queen’s House, abia aștept să împărtășesc muzica nouă cu fanii mei!

Apoi, după vacanță, mă voi întoarce în studio să lucrez la piese noi, sper la și mai multe concerte în 2022, experiențe frumoase, călătorii multe, alte colaborări.

În cadrul revistei Flawless, vorbim adesea despre plăceri vinovate şi mici delicii de toate felurile. Tu cu ce te răsfeţi?

Îmi place foarte mult să mănânc sushi, dar mănânc și dulciuri, deşi nu așa de des, pentru că nu sunt atât de mare fan dulciuri. De ceva timp, mănânc vegetarian, așa că toate plăcerile vinovate sunt din această sferă.

Cea mai mare dorinţă în 2022: un hit internațional cunoscut în întreaga lume!

INNA
Photo by by Ruuca

Ce planuri ai de sărbători şi unde ai petrece vacanţa ideală, iarna?

De Crăciun, voi petrece alături de familia mea și familia iubitului meu. De Revelion, voi cânta la Craiova și apoi voi pleca în Turcia pentru câteva zile și concerte și acolo.

Vacanța ideală iarna o petrec mereu în locuri cu soare, căldură, plajă: în Costa Rica, în Mauritius, Maldive, Dubai etc.

Îmi place și iarna cu placa, pe munte sau pe pârtie, dar dacă ar fi să aleg, prefer în locurile cu căldură.

Dacă peştişorul de aur ţi-ar putea împlini o singură dorinţă în 2022, care ar fi aceea?

Un hit internațional cunoscut în întreaga lume!

Și bineînțeles să fiu bine și eu și cei dragi mie.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.