După aproape 2 ani de criză sanitară şi restricţii, mersul la cinematograf a devenit aproape o himeră. Parcă nimic nu sună mai bine la început de 2022 decât întoarcerea la normalitate aşa cum trebuie, adică la un film bun şi popcorn alături de cei dragi, la cinema. Ca să fie lucrurile cât mai simple şi ca să-ţi poţi planifica ieşirea la cinema aşa cum se cuvine, noi ţi-am pregătit un ghid util cu 5 filme din 2022 pe care le aşteptăm cu sufletul la gură. Pentru un plus de fantezie şi stare de bine anul acesta!

Avatar 2

Credeai că aventurile pe planeta Pandora au început şi s-au terminat cu Avatar? Regizorul James Cameron a anunţat încă de la început că plănuieşte lansarea a două filme care să continue aventurile începute atunci, iar vestea bună este că Avatar 2 va apărea pe marile ecrane chiar în 2022! Eroul Jake Sully va continua lupta începută alături de Neytiri şi de armata rasei Na’vi pentru a proteja viaţa fascinantă de pe planeta Pandora într-unul dintre cele 5 filme din 2022 pe care le aşteptăm cu nerăbdare.

Moarte pe Nil

Ţi-e dor de un roman poliţist de Agatha Christie, dar şi de decorurile fascinante din filmele cu Hercule Poirot? După succesul pe care l-a avut Crima din Orient Express (2017) nu e de mirare că regizorul Kenneth Branagh a decis să continue seria cu Moarte pe Nil, în care îl şi interpretează pe celebrul detectiv belgian. O aventură cu multă dramă, crimă şi mister care are loc într-un decor superb cu piramide, temple şi vase de croazieră de altădată.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Prima Parte)

Dacă în 2021 am avut parte de Spider-Man: No Way Home, Marvel Comics continuă aventura şi în 2022, de data asta cu o animaţie. Spider-Man: Across the Spider-Verse este prima parte a unei poveşti care îl prezintă pe Spider-Man traversând Multiversul pentru a face echipă cu Gwen Stacy şi cu alţi Oameni-Păienjeni, alături de care înfruntă un nou răufăcător. Acesta este mult mai puternic şi mai întunecat decât predecesorii lui, deci noua aventură animată se anunţă a fi foarte interesantă.

Aquaman şi Regatul Pierdut

Jason Momoa revine în rolul lui Aquaman, într-un nou film care promite un nou capitol al poveştii care face parte din DC Extended Universe. Noua producţie este o continuare a filmului Aquaman din 2018 şi include o distribuţie de calibru, din care fac parte şi Nicole Kidman, Amber Heard şi Temuera Morrison. În plus, trebuie să ştii că regizorul James Wan nu a stat doar în spatele primului Aquaman, ci este celebru şi prin titluri precum Saw, Insidious şi The Conjuring. De aceea, Aquaman şi Regatul Pierdut face parte dintre cele 5 filme din 2022 pe care le aşteptăm cu sufletul la gură.

Pinocchio

Anul 2022 include şi un film care transformă animaţia Disney din 1940 şi, implicit, povestea pentru copii scrisă de Carlo Collodi, într-una adaptată zilelor noastre. Benjamin Evan Ainsworth va juca rolul băieţelului din lemn, în timp ce Tom Hanks îl va interpreta pe Geppetto. Filmul va urma, cel mai probabil, linia clasică a poveştii în care tâmplarul Geppetto sculptează în lemn un băieţel care prinde viaţă căruia îi pune numele de Pinocchio. Singura şi cea mai mare dorinţă a acestuia? Să devină un băieţel adevărat!

Citeşte şi: Filme…

Citeşte şi: Filme 2018…

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *