INNA, celebră atât în România, cât şi peste hotare, a revenit cu un nou single catchy, pe nume „Up”. Piesa este compusă de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, INNA și Alex Cotoi, iar versurile au fost scrise de Minelli. Single-ul este produs de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

Descoperă un nou single

Videoclipul piesei „Up” a fost creat de NGM Creative, echipa formată din Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DoP) cu care artista colaborează de obicei. Echipa de beauty a INNEI i-a fost alături şi a ajutat-o să pună în valoare conceptul stilat, aceasta fiind formată din Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair) și RDStyling pentru ținute.

Cel mai recent single al INNEI „Up” reprezintă un adevărat imn închinat distracției și bunei dispoziții. Această piesă dă instantaneu o stare de energie și de optimism, pentru că are un sound fresh. Versurile spun povestea unei iubiri care îi va ajuta pe ascultători să se simtă mai bine, chiar şi atunci când totul în viața pare că merge prost. „Up” este cu siguranță acea piesă care nu va lipsi din playlisturile fanilor.

„Sunt extrem de încântată de „Up”, este o piesă care mi-a plăcut încă de la primele beat-uri, de la început când eram la sesiune în studio cu oameni super talentați și speciali. În curând vă veți putea bucura de videoclipul oficial al piesei „Up”. Abia aștept!”

INNA

Cum a fost 2021 pentru INNA

INNA a avut un an plin de succese și colaborări. Piesa „Flashbacks”, cu peste 28 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia, unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive. Apoi, INNA a lansat piesa „Maza” care are peste 17 milioane de vizualizări, „Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru „Cool Me Down”, „It Don’t Matter” cu Alok și Sofi Tukker, „Papa” cu SICKOTOY și Elvana Gjata și „Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes.

INNA are peste 5,3 miliarde de vizualizări pe YouTube, numărul 6 după artiști europeni precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.

Citeşte şi: Tudor Ionescu…

Citeşte şi: Alex Parker…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *