Tudor Ionescu de la Fly Project este prezent atât în muzică, cât și pe social media cu proiectul de familie Yonestii. El spune că „că Fly Project nu a avut și nu are voie să ia pauză,” nici măcar în perioada de inactivitate impusă de pandemie. Pentru că a compus mai mult ca oricând, Tudor Ionescu este încrezător în faptul că finalul lui 2021 va aduce multă muzică și multă bucurie. Despre toate acestea, dar și despre vacanța lui pe Costa de Azur, vă invităm să aflați mai multe într-un nou interviu flawless.

Cum ai resimțit perioada pandemiei și ce ți-a lipsit cel mai mult?

Perioada pandemiei a fost grea pentru toată lumea, dacă ne gândim la aspectele evidente, boală, multe sectoare de activitate blocate complet, printre care și muzica, entertainmentul în general. Oamenii nu au mai avut de ce și unde să se bucure. 

Eu am susținut tot ce înseamnă Fly Project, ca business și echipă, pentru că Fly Project nu a avut și nu are voie să ia pauză. În rest, am compus mult, mai mult ca oricând, am stat acasă, cu fetele, la fel… mai mult ca oricând. Am și slăbit, mi-am reorganizat viața din acest punct de vedere, mi-am dat reset creierului și am ales să văd lucrurile altfel.

Ai lansat o nouă piesă, Millerba, în mai 2021. Ce piese urmează?

Multe 🙂 Așa cum îți spuneam, am compus mai mult ca oricând, pentru că am avut timp. Pregătesc împreună cu echipa mea un nou videoclip, la o piesă pe care recunosc că sunt nerăbdător să o împărtăsesc oamenilor. Abia aștept să ajungă la ei.

Cum îți împarți timpul între Fly Project și Yonestii? Cum se împacă activitatea de pe social media cu muzica?

Nu sunt pe social media atât cât mi-aș dori sau cât ar trebui. Oamenii ne scriu să facem liveuri, să fim mai mult prezenți, însă Fly Project și studioul îmi ocupă aproape toată ziua și uneori seara sunt prea frânt să mai fac și altceva. Plus că și Ilinca are nevoie de timp petrecut cu mine. Însă răspund oamenilor care îmi scriu, aloc timp pentru asta, postez ori de cate ori pot și sper să fiu și acolo din ce în ce mai activ. Încă încerc să îmi dezvolt organizarea cât mai eficientă a timpului.

Ce te inspiră când creezi și ce piese asculți în timpul liber?

Mă inspiră tot. Bune și rele, tot ce trăiesc eu sau cei din jurul meu. Cât despre piesele pe care le aleg în timpul liber, tocmai pentru că stau o zi întreagă doar cu piese în cap, aleg chill-out sau liniște, adică greierii de pe terasă.

Unde ați petrecut vacanța de anul ăsta și cum a fost?

Franța, Coasta de Azur. A fost frumos, dar foarte obositor, pentru că am fost cu Ilinca, doar noi doi și nu am simtit-o ca pe o vacanță. E un copil de 4 ani care mereu vrea să facă ceva, să încerce ceva, iar noi eram amandoi extrem de obositi, după doi ani fără vacanță. Sper să reușim să plecăm și noi doi câteva zile undeva.

Fiindcă tot a venit vorba de vacanțe, care sunt locurile în care nu ai ajuns încă, dar ți-ai dori?

Polinezia Franceză, Micronezia, Noua Zeelandă.

Citește și: Alex Parker…

Dincolo de muzică și vacanțe, ce alte mici vicii ai?

Brânza.

Cum începe și cum se încheie o zi perfectă, din punctul tău de vedere?

Nu mai țin minte. Nu am mai avut o zi perfectă de când eram mic. Fiecare zi începe și se încheie diferit. Bine măcar că nu mă plictisesc. 

Cum vezi sfârșitul anului 2021 și ce îți dorești să se întâmple pe viitor?

Perioada asta ne-a arătat că planurile sunt bune, toți le facem, însă pot să fie schimbate de la o zi la alta. Eu sper ca finalul lui 2021 să fie cu multă muzică și bucurie, să lăsăm problemele și să ne ținem de treabă. La fel și pentru anul viitor, îmi doresc să mă văd cu cât mai mulți oameni la concerte, muzica mea să ajungă la public, să dea emoție, bucurie.

Satisfacția cea mai mare a unui artist este ca muzica lui să ajungă la cât mai mulți oameni și să reușească să le transmită emoție prin muzica lui.

Tudor Ionescu, Fly Project

Ce surprize ne pregătește Fly Project și cum vezi anul următor în materie de muzică, concerte și evenimente?

Cred că am răspuns deja la acest aspect, fără să știu, la întrebarea precedentă. Fly Project este în continuă mișcare, nu stă. Studioul și toată echipa de producție, dar și partea de manangement și comunicare pun la punct strategia pentru următorul an. Avem multe piese pentru Fly Project. Vom vedea care răman, după selecție, însă noi continuăm să producem. Satisfacția cea mai mare a unui artist este ca muzica lui să ajungă la cât mai mulți oameni și să reușească să le transmită emoție prin muzica lui.

Citește și: Lidia Buble…

Lifestyle & Leisure

2 Replies to “Tudor Ionescu, Fly Project: Satisfacția cea mai mare a unui artist este ca muzica lui să ajungă la cât mai mulți oameni”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.