Lidia Buble este o femeie frumoasă trup și suflet, care interpretează muzică la fel de frumoasă ca ea. Devotată familiei, dar atentă cu sine înseși, Lidia este pasionată de muzică și sport și recunoaște că îi place shoppingul. Dincolo de micile vicii cotidiene, am stat de vorbă cu Lidia Buble despre destin, familie și călătorii, dar și despre tot ce le lipsește artiștilor români în această perioadă dificilă. Vă invităm să citiți un nou interviu flawless, cu Lidia Buble.

Lidia Buble, fotografiată de Elena Cornila, SYNC STUDIO

S-a scris foarte mult despre familia ta, tot așa cum s-a scris mult despre relațiile tale. Care sunt valorile pe care le-ai descoperit și cu care ai rămas din familie, dragoste și prietenii?

Înțelegere și respect, înainte de toate. Asta am învățat în sânul familiei și pe parcursul tuturor relațiilor, de orice fel, pe care le-am avut. Și bineînțeles, am învățat din fiecare, câte puțin, cum să iubesc mai bine, pe mine și pe ceilalți.

Nimic nu este întâmplător, toate se întâmplă cu un rost anume.

Lidia Buble

Fiecare om are un rost în viața noastră și apare pentru a sădi ceva sau totul este întâmplător?

Sunt aproape sigură că toți ne naștem cu un destin și nimic nu este întâmplător, toate se întâmplă cu un rost anume. Răspunsul se află în micile alegeri pe care le facem zilnic.

Perioada de izolare ne-a afectat pe toți, iar restricțiile continuă să ne afecteze. Ce ți-a lipsit cel mai mult?

În perioada de izolare mi-a lipsit cel mai mult familia, timpul petrecut alături de surorile mele. Bineînțeles, mi-au lipsit enorm concertele și energia oamenilor. Sper să ne revedem curând!

Citește și: Natalia Gordienko…

Ce experiențe pozitive ai avut în această perioadă dificilă și cu ce lecții de viață ai rămas?

Am învățat să mă bucur de tot ceea ce am și să fiu recunoascătoare pentru toți oamenii din viața mea.

Crezi că muzica ne poate ajuta să depășim mai ușor greutățile și, dacă da, cum?

Cu siguranță! Pentru noi, artiștii, în perioade ca acestea prin care trecem, muzica este un refugiu, o oază de liniște. Cel mai bine ne simțim atunci când facem muzică nouă. Dar la fel cred ca este și pentru oamenii care ne ascultă.

Cu toții, cred, ne punem în căști muzica preferată atunci când avem momente mai proaste și asta ne ajută să depășim momentul mai ușor. Dansezi, cânți, te încarci cu energie bună.

Atunci când sunt tristă ascult muzică latino. Îmi dă de fiecare dată un vibe bun și mă face să dansez.

Lidia Buble

Care sunt artiștii tăi preferați și ce piese asculți atunci când ești tristă? Cine te inspiră?

Atunci când sunt tristă ascult muzică latino, îmi dă de fiecare dată un vibe bun și mă face să dansez, ceea ce îmi îmbunătățește automat starea. În plus, mă duce cu gândul la Spania, una dintre țările mele preferate. Iar inspirația mi-o iau din tot ceea ce mă înconjoară, de la natură, oameni, sentimente, tot.

Citește și: Holy Molly…

Ai lansat recent o nouă piesă, INTENS. Ce urmează după o piesă cu versuri așa de frumoase, care amintesc de dragoste, vulnerabilitate și pasiune?

Da, pentru mine începutul de primăvara este INTENS. E prima piesă dintr-o serie incredibilă de cântece cu parfum de hit. Am pregătit multe surprize pentru voi și am deja în lucru încă câteva piese la fel de frumoase, care sper să vă placă și vouă atât de mult cum îmi plac mie. Le ascult seara la căști și abia aștept să le puteți auzi și voi! Stați cu urechile pe mine!

Care e vacanța de vis în care n-ai ajuns încă și când plănuiești să te bucuri de ea?

Știu doar unde vreau sigur să mă întorc – Cuba. Partea aia de lume e fascinantă, iar oamenii au un „abur” aparte. Clima, limba de-o vorbesc și felul de a iubi îmi par unice în lume.

Îndemn pe toată lumea care citește acest interviu să introducă sportul în activitățile sale. Promit că ajută la minte, trup și suflet!

Lidia Buble

Dincolo de muzică și vacanțe, ce alte mici vicii ai?

Sportul este o mare pasiune de-a mea, eu făcând gimnastică de performanță în copilărie. Acum activitatea fizică face în continuare parte din rutina mea zilnică și îndemn pe toată lumea care citește acest interviu să introducă sportul în activitățile sale. Promit că ajută la minte, trup și suflet! Cred că putem trece și shopping-ul la mici/mari vicii, haha.

Cum începe și cum se încheie o zi perfectă, din punctul tău de vedere?

Începe cu muzică latino data la maximum prin casă în timp ce îmi beau cafeaua și dansez și se termină cu un apel video cu surorile mele.

Lifestyle & Leisure

One reply to “Lidia Buble: Atunci când sunt tristă ascult muzică latino – INTERVIU FLAWLESS”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.