FOREO a lansat FAQ™ Swiss, un nou brand anti-îmbătrânire. Astfel, brandul de beauty-tech continuă să inoveze industria frumuseții şi deschide calea către noi modalități de a lupta împotriva semnelor îmbătrânirii.

Ni s-a spus întotdeauna că avem nevoie de proceduri profesionale pentru a obține cele mai bune rezultate anti-îmbătrânire. FAQ™ Swiss e aici să schimbe această convingere

Filip Sedic, fondatorul FOREO & FAQ™

Misiunea FAQ™ Swiss

Elveția este o ţară cunoscută pentru centrele sale biotehnologice – de aici provenind și inspirația pentru FAQ. Procese celulare și bimoleculare sunt integrate în noile produse, misiunea FAQ™ Swiss fiind aceea de a oferi utilizatorilor tehnologii premium, uşor de folosit în intimitatea propriei case. Noile produse au fost create pentru a îmbunătăţi standardele rutinei de îngrijire din viața cotidiană. Pe scurt, atât FOREO, cât și FAQ™ Swiss, au ca prioritate stimularea unor procese de la nivelul tenului care au rolul de a tonifia şi întineri aspectul tenului. Strălucirea și aspectul radiant al pielii sunt efecte secundare, care apar în urma acestor proceduri inovative.

FAQ™ Swiss îmbină tehnologiile elvețiene cu luxul, în timp ce FOREO şi-a propus să dezvăluie secretele unei rutine de self-care perfecte. „Ni s-a spus întotdeauna că avem nevoie de proceduri profesionale pentru a obține cele mai bune rezultate anti-îmbătrânire. FAQ™ Swiss e aici să schimbe această convingere. Procedurile anti-aging profesionale sunt acum puse la dispoziție oricui este dispus să le încerce în intimitatea casei. Astfel, oferim oamenilor puterea și încrederea de care au nevoie.” – explică fondatorul elvețian FOREO & FAQ™, Filip Sedic.

Noi produse şi proceduri anti-aging

Colecția FAQ™ 200 aduce în atenţia utilizatorilor o generație complet nouă de măști LED, cu un design elvețian inteligent, ultra-ușor și extrem de igienic. Măștile sunt fără fir, au un design atractiv și o bandă anti-alunecare care menține masca pe loc, oferindu-le o mare libertate de mișcare. Ambele modele sunt realizate cu silicon flexi-fit, care se mulează perfect pe conturul feței utilizatorilor, pentru o acoperire uniformă. FAQ™ 202 este produsul central al colecției şi reprezintă soluția perfectă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească rutina de îngrijire a pielii.

FAQ™ 202 utilizează terapia cu lumină LED pentru a oferi rezultate eficiente. Dispozitivul utilizează 8 lungimi de undă diferite de lumină şi include și NIR sau terapia cu lumină infraroșie, pentru a trata semnele de îmbătrânire și alte probleme ale pielii. Această tehnologie a fost utilizată timp de zeci de ani în domeniul medical, pentru a trata diverse afecțiuni ale pielii şi este considerată acum o modalitate sigură de întinerire și reparare a pielii. Utilizarea luminilor LED NIR ajută la stimularea producției de colagen, la reducerea liniilor fine și a inflamației pielii, dar şi la diminuarea petelor solare. În plus, oferă luminozitate!

Află mai multe despre noul brand anti-îmbătrânire FAQ™ Swiss pe foreo.com.

Citeşte şi: FOREO…

Citeşte şi: Produsele…

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *