Farmec a lansat gama de produse Gerovital SUN, într-o variantă modernizată şi extinsă. Noua linie a fost concepută pentru a răspunde necesităţilor de protecţie împotriva radiaţiilor nocive ale soarelui, atât în timpul expunerii cât şi după aceea. Din noua gamă fac parte uleiuri, loţiuni, emulsii, creme, geluri şi autobronzante, acestea din urmă putând fi utilizate ca alternativă la soare sau după expunere, pentru menţinerea şi intensificarea bronzului.

Gerovital SUN 2016

Elementul de noutate absolută în gama Gerovital SUN îl reprezintă loţiunea Men Care, produsul pentru bărbaţi creat special pentru pielea lor, asigurându-le un bronz frumos şi uniform în acelaşi timp. Pe lângă acesta, în gamă se găsesc loţiuni cu protecţie ridicată pentru pielea sensibilă a adulţilor şi copiilor, produse hipoalergenice, fără ulei de parafină, coloranţi sau alcool, bogate în ingrediente organice şi filtre minerale

Seria inovaţiilor de la Farmec continuă cu lansarea noii game Gerovital SUN. Formulele au fost gândite pentru a răspunde necesităţilor de protecţie ale consumatorilor noştri, ajutând la obținerea unui bronz sănătos și de lungă durată. Pe lângă dubla fotoprotecţie (UVA şi UVB) produsele din noua gamă asigură în plus emolierea şi hrănirea pielii, având puternice proprietăţi hidratante, nutritive şi antioxidante. Sperăm că noua gamă Gerovital SUN va fi pe gustul lor şi le va oferi o vacanţă fără griji”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Mai multe informaţii despre noua gamă Gerovital SUN de la Farmec găsiţi pe site-ul companiei şi pe pagina de Facebook.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *