Spaţiile de joacă Gymboland din Bucureşti şi din ţară oferă posibilităţi nelimitate de distracţie pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani. Fie că vor prefera fascinanta lume a carnavalului sau că vor fi tentaţi să experimenteze o realitate miniaturală, exersând rolurile părinţilor, fericirea copiilor va fi nelimitată şi necondiţionată. Fantezia, copilăria şi magia sunt puse în valoare de labirinturi, tunuri blowbuster, piscine cu bile, perete de căţărat cu trasee de dificultate diferite, de carusel, arena de sărituri sau de jocuri activate prin senzori de mişcare. Toate preferinţele celor mici, dar şi exigenţele celor mari sunt îndeplinite cu succes.

 

Gymboland-Bucuresti-PromenadaDiversitatea activităţilor oferite de Gymboland, de la structuri modulare până la panouri cu ecrane tactile, stimulând nu doar motricitatea, ci şi abilităţile cognitive, configurează un univers pregătit pentru micii exploratori şi cuceritori. Gymboland este un promotor al conceptului de joc educaţional, oferindu-le celor mici toate metodele creative şi instrumentele necesare pentru stimularea imaginaţiei şi accesarea tuturor simţurilor.

Sunetul inocenţei, culoarea fericirii, aniversările şi momentele importante din viaţa unei familii sunt transpuse în spaţiile magiei.

Despre Gymboland: Gymboland-Constanta-City Park

Gymboland are o expertiză de peste 10 ani în domeniul entertainment-ului educaţional. În total, în România, sunt 6 spaţii de joacă, în mari centre comerciale: Mega Mall, AFI Palace Cotroceni, Promenada, Maritimo şi City Park în Constanţa şi Ploieşti Shopping City.

Anual, peste 50.000 copiii beneficiază de tehnologia inovativă Gymboland, învăţând prin joacă.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *