“Prin colecția de texturi apartinând gamei Vinosource bogată în apă de struguri am dorit să redăm sentimentul plăcut pe care îl simțim în momentul în care gustăm un bob de strugure plin de apă și dulceață. Pentru un plus de delectare, am optat pentru o paletă de nuanțe roz, paletă ce pune amprenta asupra noii gamei și asupra apei de struguri. Vă invităm să vă bucurați de viață ca și când totul s-ar rezuma la acel strugure senzațional de gustos,”  a declarat Mathilde Thomas, creatoarea produselor Caudalie.

La această afirmație se rezumă viața femeii contemporane, tinere și moderne. Aceasta se bazează pe instinct, având un spirit liber care o poate duce în orice direcție neașteptată. Noțiunea ei de frumusețe cuprinde prospețime și spontaneitate. Ea vrea să râdă și să îmbrățiseze viața în toată splendoarea ei surprinzătoare. Are nevoie de produse delicate, naturale, care să-i stimuleze senzațiile și emoțiile.

Create special pentru ea, produsele Caudalie din gama Vinosource promit să livreze o plăcere senzorială absolută, datorată ingredientelor naturale și texturilor mătăsoase.

Vinosource Collection

Cu o concentrație ridicată de apă de struguri organică, Vinosource Cremă Hidratantă Sorbet se transformă în apă la contactul cu pielea, fiind potrivită pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cele mai sensibile.  Imediat după aplicare pielea radiază de sănatăte și prospetime, iar confortul este absolut.

Caudalie Vinosource Ser hidratare SOS este ideal pentru pielea deshidratata. Conține apă de struguri organică, pentru hidratare maximă, polifenoli din semințe de struguri, cu efect antioxidant, și acid hialuronic.

Caudalie Vinosource SOS Ser hidratare pentru ochi este potrivit pentru ochii sensibili. Conține apă de struguri organică, acid hialuronic, polifenoli din semințe de struguri și ceai alb, care ajută la activarea microcirculației. Pielea devine mai hidratată cu pana la 55% după numai o oră de la aplicare.

Caudalie Vinosource fluid hidratant matifiant este ideal pentru tenul mixt. Fluidul conține ceai verde, cu rol de reglare a sebumului.

Vinosource cremă regenerantă hidratantă conține ulei din semințe de struguri și glicerină, cu rol nutritiv, polifenoli din semințe de struguri, portocală și lemn de santal, pentru o senzație de prospețime.

Produsele Caudalie sunt disponibile în Farmaciile HelpNet.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *