Poate dau dovadă de romantism siropos, ajustat corespondent feminin cu o bună porție de comedii romantice americane, dar una dintre cele mai mari plăceri personale este să mă afund, o dată pe zi, într-o cadă plină cu apă înspumată și parfumată. Nu știu cum se face dar, de la o vreme, avariile la apă caldă s-au înmulțit și am fost nevoită să renunț adesea la micul meu ritual nocturn de îmbăiere. Lucru care mă irită până peste poate, căci mă simt realmente stupid stând în fața robinetului care scoate zgomote demne de un horror. Și uite-așa am ajuns să aflu că există o soluție: centrale termice Immergas.

Mama, care locuiește tot la un etaj superior și se săturase definitiv de așteptarea corespunzătoare ca apa caldă să devină… caldă, dar și de costurile generate de apa irosită în acest sens, a spus “stop joc” și și-a cumpărat o centrală termică. Auzise, desigur, de la una din acele babete demne de porecla “ziar cu picioare“, toate detaliile despre genul ăsta de gadget casnic: centrale termice Immergas – cele mai potrivite pentru dorințele ei, preț la centrale termice Immergas – doar un impediment minor, în fapt – o investiție, cum și unde poți găsi centrale termice Immergas ieftine și centrale termice Immergas de calitate. Având în vedere că locuim în orașe diferite, că ea a făcut această achiziție acum câțiva ani buni, nu mă așteptam, totuși la un prea mare ajutor logistic din partea ei. Evident, am subestimat puterea ziarelor cu picioare, căci mama m-a invitat, destul de nepoliticos, să n-o plictisesc prea tare cu mica mea problemă și să caut, pe Internetul ăla (devine destul de confuză când vine vorba de motoare de căutare) “centrale termice Immergas Berluni“.

Immergas Victrix Exa

Plictiseala ei m-a iritat corespunzător, precum și faptul că părea să fie sigură că îmi doresc un model Berluni, de vreme ce mă trimitea pe Google în căutare de cai verzi pe pereți (a se citi centrale termice Immergas Berluni). Eu mă hotărâsem deja la un model Immergas Victrix Exa și nu aveam deloc chef să ascult placa “mama știe cel mai bine ce e bine pentru tine”.

Spunându-i cele de mai sus n-am reușit decât să-i provoc un acces de râs. Mama se amuza copios că eu, maestră în navigarea internetului atât de cețos pentru ea, nu mă descurc singură să aflu detaliile pe care orice babetă dotată cu nelipsitul pechinez însoțitor prin peripluri provinciale știe de câțiva ani: că Berluni e, de fapt, un magazin. Și încă unul online. Că aici pot găsi centrale termice Immergas ieftine. Că aici pot găsi centrale termice Immergas de calitate. Că magazinul îmi poate oferi servicii de montaj, service și post-garanție. Că rămane doar de căutat “preț centrale termice Immergas”, pentru a descoperi dacă recomandarea babetelor este într-adevăr și cea mai convenabilă.

Cum descoperirea a dat roade și astept instalarea gadgetului… m-am gândit să scriu acest articol. De ce? Ca să evit supunerea altor orgolii la tortura pe care a suferit-o al meu.

How to...

One Reply to “Cu sau fără apă caldă – despre centralele termice”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *