Tehnologia de epilare definitivă pare complicată la prima vedere, așa că multe persoane se confruntă cu dificultăți când vor să aleagă cel mai eficient tratament. Pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie, am stat de vorbă cu Elisabeta Silion, manager al Elskin Beauty Clinic București și Cluj. Împreună cu ea, am creat un ghid simplu și rapid referitor la epilarea definitivă.

Ce înseamnă un tratament personalizat?

Noi, oamenii, suntem unici și diferiți în felul nostru. Și pielea noastră este unică și are propriile ei nevoi, care diferă de la persoană la persoană. Practic, există două tehnologii principale de epilare definitivă: IPL și laser. Ambele metode contează pe puterea luminii intense de a întrerupe ciclul de creștere al fiecărui folicul de păr. Treptat, procesul de creștere este întrerupt, iar părul cade, fără ca pielea să fie afectată de procedură. Așa, noi ne putem bucura de o piele fină și catifelată mereu, fără să vizităm săptămânal cabinetele de cosmetică și epilare.

Cele două tehnologii de epilare definitivă sunt asemănătoare, însă nu identice. Epilarea definitivă laser se poate efectua inclusiv pe pielea mai închisă la culoare sau bronzată, în timp varianta IPL se adresează mai ales persoanelor cu un contrast mai mare între culoarea pielii și cea a firului de păr. Epilarea definitivă laser are un mod de lucru continuu, în timp ce la IPL se lucrează impuls cu impuls. Asta nu înseamnă însă că una dintre variante este superioară celeilalte!

Vezi și: Epilare definitivă: trucuri și păreri

Pentru rezultate spectaculoase trebuie să alegem o varianta potrivită cu tipul nostru de piele și de păr. „Cea mai bună variantă de epilare definitivă este cea care ți se potrivește,-„, ne-a spus Elisabeta Silion, manager al Elskin Beauty Clinic.

Cum măsurăm performanța tehnologiei?

Pe piață există multe variante de epilare cu laser și multe variante de epilare IPL. Unele dintre acestea sunt profesionale, diferite și ele, în timp ce altele sunt electronice de îngrijire personală, pentru amatori. E important să înțelegem că toate acestea poartă numele tehnologiilor pe care se bazează, adică laser sau IPL. Dar aparatura diferă în performanță și eficiență, iar rezultatele obținute sunt la fel de diferite. De exemplu, la Elskin Beauty Clinic București se folosește epilarea definitivă cu diode laser, adică o tehnologie revoluționară în domeniu.

Aparatura și rezultatele sunt diferite și atunci când vorbim despre IPL: tratamentul de epilare E-light, disponibil la Elskin Beauty Clinic București și Cluj-Napoca, este unic și revoluționar. Aici avem de-a face cu singura procedură de epilare definitivă care are în plus față de IPL și beneficiile radiofrecvenței. Tratamentul de epilare este disponibil și pentru pielea deschisă la culoare, dar și pentru cea închisă, în funcție de ton. Sunt eliminate eficient atât firele groase de păr, cât și cele subțiri, iar rezultatele durează și durează. Elisabeta Silion atrage atenția asupra acestui detaliu: indiferent ce clinică alegem, trebuie să ne asigurăm că avem de-a face cu esteticieni profesioniști și cu aparatură performantă. Iar variantele disponibile sunt ușor de ales în funcție de tonul pielii și de culoarea firului de păr.

Vezi și: Ce nu știai și ce trebuie să știi despre epilarea definitivă

Ori de câte ori ne gândim la epilare definitivă, luăm în considerare o investiție în frumusețe și confort. Aceasta trebuie să fie eficientă încă de la prima ședință, dar rezultatele trebuie să se mențină și pe viitor. De aceea e important să alegem cu grijă, să optăm pentru tehnologii revoluționare în domeniu și pentru esteticieni pasionați. Ei ne vor ajuta să obținem toate rezultatele dorite, la cele mai bune costuri.

How to...

One reply to “Elisabeta Silion, manager al Elskin Beauty Clinic: Cea mai bună variantă de epilare definitivă este cea care ți se potrivește ție”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *